reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się już środowo! ;) jako pierwsza widzę
miłego dnia dziewczęta

wstaniecie to piszcie co tam nowego sie wydarzyło u was;)

mama halo u ciebie ok? nie odzywałaś sie wczoraj wieczorkiem aż dziwnie było :)
Kasia jak nocka? zobacz jeszcze tylko 4dni ;)

MAMA, w kazdym podgrzewaczu wosk w goracej wodzie sie podgrzewa? Czy jak tam? to mowisz ze najlepiej taki zestaw kupic jak Maryla wyslala linka? a ta rolka to jest przy wosku?

Witam i ja ;)

Po wczorajszej chandrze - duuuużo dziś mam lepszy humorek, może dlatego, że słoneczko świeci????? Albo że mężuś śniadanko do łóżeczka przyniósł?
I chęć do wstania z łóżka mam :-), to dobrze, może wreszcie coś zrobię ;)

A dziś planach jedynie trzecie zajęcia w szkole rodzenia ... i m.in. wycieczka na porodówkę ... jak zbyt dużo rodzących nie będzie ...
trochę fajnie, że zobaczę, a trochę nie ... boję się porodu i nie wiem czy nie zacznę bardziej ...

Miłego dnia;)

PS1. Właśnie doczytałam, że jeszcze tylko 60 DNI przede mna do porodu :szok:... ;)

PS2. Sol - widzimy się w piątek?

Ostatnia edycja:
kpi - niestety ale z okazji przyjazdu chrzestnego M nie jedziemy nigdzie :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szczęście w nieszczęściu koleżanka która ma przedszkole do którego posyłam od wtorku Karolę zadzwoniła żeby przyjść z małą w piątek na 10.30 żeby się obeznała z przedszkolem i została na godzinkę - dwie. Bo od wtorku będzie zostawać od 8.30 do 14 :tak: jeny boję się jak pieron tego ale to będzie dla niej lepsze :tak: mam nadzieję :-(

No i myslę kinga , ze to chyba bardzo rozsądne. Na pewno ci sie uda i zmienisz suwaczek na ciażowy:-):-):-):-):-)Ja też czekam na to abym w końcu mogła zajść w ciążę baaaaardzo długo. Nie mogłam wcześniej nawet próbować. Teraz kiedy juz w końcu mogę:-):-):-)muszę wyluzować i tak jak mówisz czekam na kontrolowana wpadkę-zaplanowaną. Pozdrawiam i miłej nocki:-):-)

Wisieńka - bo to najlepsze podejście - wtedy nie ma takiej presji i łatwiej wszystko znieść :tak: Ja miałam wtedy tylko zobaczyć jak się czuję na Clo a zaskoczyło :tak: Nie mieliśmy presji bo to miała być tylko próba czy dobrze się po nim czuję a po za tym robiliśmy remont naszego pokoiku u M. Powiem Ci jedno - zdzieranie tynków, tynkowanie i malowanie ścian i sufitów wcale nie jest we wczesnej ciąży tak niebezpieczne :-D Opiernicz jak nie wiem co dostałam od gina :-D A Karola zdrowa :-p

Wisienko ja sama ni wiem jak ja wyrzymałam :-) jutro jescze przetrwac to w czwartek tez nie zatestuje bo mam na rano wiec nie bedzie czasu.
Dzis mam 24 dc,jutro 25, to myslicie ze jutro jesczze nic moze nie byc????????????????
KASIAWIE- PROSZE LADNIE CZEKAC DO PIĄTKU:tak::tak:w tym dniu cyklu moze nie byc widac,wyjdzie 1 kreske i bedziesz sie zadreczac ze za wczesnie zrobilas i potem to bedziemy z Toba mialy;-):tak::laugh2:poczekaj slonko do iatku-juz niedaleko...
nio :) moje wypadaja w tym roku jakos w srodku tygodnia :(
a najlepsze jest to ze ja jestem 10.08 a moj jest 31.08 i zawsze mamy urodziny w tym samym dniu tygodnia :)

a co do temperamentu hmmmm oj jest jest aż czasem się dziwię że mój jakoś umie zapanować nade mną :p hihi ale on wie co kotki lubią najbardziej :p
IWONKA2B- A U MNIE- ja mam 27 lipca wiec LEW,Domi 30 lipca wiec LEW i Zuza 31 sierpnia tylko Tomi wiosenny bo 19 kwietnia;-)
Witam się już środowo! ;) jako pierwsza widzę
miłego dnia dziewczęta

wstaniecie to piszcie co tam nowego sie wydarzyło u was;)

mama halo u ciebie ok? nie odzywałaś sie wczoraj wieczorkiem aż dziwnie było :)
Kasia jak nocka? zobacz jeszcze tylko 4dni ;)
KINGA- dziwnie bylo mowisz beze mnie;-):laugh2:wlaczylam wcz.kompa,ale wariowalo BB i wylaczylam a potem jak Tomi wrocil to juz rodzinnie,potem 2 telefony(dogadujemy wypad na sobote i poniedzialek 1 i 3 maj),potem kolacja,kapanie dzieci i m jak milosc i jakos nie odpalalam bo wiedzialam ze pewnie soro napiszecie i zanim ogarne to bedzie 23:eek:i mialam racje:tak:tyyyyle str.mialam do nadrobienia a nie bylo mnie kilka godzin:-D
MAMA, w kazdym podgrzewaczu wosk w goracej wodzie sie podgrzewa? Czy jak tam? to mowisz ze najlepiej taki zestaw kupic jak Maryla wyslala linka? a ta rolka to jest przy wosku?
PYSIA-Tak w takich rolkowych tak sie podgrzew.i ten pojemnie z rozgrzanym woskiem wkladasz w ta rolke i rozprowadzasz:tak:naklejasz pasek z zrywasz:tak:a zrwywc trzeba tak-jak nalozysz wosk od kolana w dol to tak samo przylejasz pasek a zrywasz od strony stopy do gory w kierunku kolana czyli od wlos:tak:KPI- cudnie Cie ten mąż rozpieszcza ,sniadanko do lozka,oj kocha,kocha:-Dmilego zwiedzania porodowki i nie boj sie to sala jak kazda inne tylko nazwa groznie brzmi:rofl2:bedzie lozko,miejsce dla maluszka po urodzeniu,pilka,drabinki,worek sako,toaleta i fotel dla zmeczonego tatusia:laugh2::laugh2:w mojej byl tez TV. witam sie środowo pięknie i slonecznie:tak:Zuza poszla do przedszkola w cienkiej bluzeczce i bluzie tak cieplo bylo przed 8;-):-Dzapowiada sie cudny dzien!!AGNIESZKA- jak tam auto????

Dzień Dobry...
Chciałam tylko pożyczyć WAM milutkiego, słonecznego dnia. Dużo uśmiechu i przepysznej kawki/herbatki.:-):-)

reklama
Hejka:)

AGNIESZKA- jak tam auto????
kupiliśmy i do odebrania będzie w sobotę rano bo tak mają że zanim klient dostanie auto to zabierają jeszcze na przegląd itd.także nawet dobrze bo od razu będą świeże pieczątki w książce samochodowej i na rok będziemy mieli przegląd z głowy:)

U nas ogólnie ok,choć nie do końca bo mąż i synek chorzy.Mąż ma antybiotyk a synek na szczęście nie.
@ mi się spóźnia już prawie 2 tygodnie także cierpliwie czekam...:-/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry