Wisieńka
Fanka BB :)
Dobranoc Kasia i bądź twarda ja też mykam. Papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i myslę kinga , ze to chyba bardzo rozsądne. Na pewno ci sie uda i zmienisz suwaczek na ciażowy:-):-):-):-):-)Ja też czekam na to abym w końcu mogła zajść w ciążę baaaaardzo długo. Nie mogłam wcześniej nawet próbować. Teraz kiedy juz w końcu mogę:-):-):-)muszę wyluzować i tak jak mówisz czekam na kontrolowana wpadkę-zaplanowaną. Pozdrawiam i miłej nocki:-):-)
KASIAWIE- PROSZE LADNIE CZEKAC DO PIĄTKUw tym dniu cyklu moze nie byc widac,wyjdzie 1 kreske i bedziesz sie zadreczac ze za wczesnie zrobilas i potem to bedziemy z Toba mialy;-)poczekaj slonko do iatku-juz niedaleko...Wisienko ja sama ni wiem jak ja wyrzymałam :-) jutro jescze przetrwac to w czwartek tez nie zatestuje bo mam na rano wiec nie bedzie czasu.
Dzis mam 24 dc,jutro 25, to myslicie ze jutro jesczze nic moze nie byc????????????????
IWONKA2B- A U MNIE- ja mam 27 lipca wiec LEW,Domi 30 lipca wiec LEW i Zuza 31 sierpnia tylko Tomi wiosenny bo 19 kwietnia;-)nio moje wypadaja w tym roku jakos w srodku tygodnia
a najlepsze jest to ze ja jestem 10.08 a moj jest 31.08 i zawsze mamy urodziny w tym samym dniu tygodnia
a co do temperamentu hmmmm oj jest jest aż czasem się dziwię że mój jakoś umie zapanować nade mną hihi ale on wie co kotki lubią najbardziej
KINGA- dziwnie bylo mowisz beze mnie;-)wlaczylam wcz.kompa,ale wariowalo BB i wylaczylam a potem jak Tomi wrocil to juz rodzinnie,potem 2 telefony(dogadujemy wypad na sobote i poniedzialek 1 i 3 maj),potem kolacja,kapanie dzieci i m jak milosc i jakos nie odpalalam bo wiedzialam ze pewnie soro napiszecie i zanim ogarne to bedzie 23i mialam racjetyyyyle str.mialam do nadrobienia a nie bylo mnie kilka godzinWitam się już środowo! jako pierwsza widzę
miłego dnia dziewczęta
wstaniecie to piszcie co tam nowego sie wydarzyło u was
mama halo u ciebie ok? nie odzywałaś sie wczoraj wieczorkiem aż dziwnie było
Kasia jak nocka? zobacz jeszcze tylko 4dni
PYSIA-Tak w takich rolkowych tak sie podgrzew.i ten pojemnie z rozgrzanym woskiem wkladasz w ta rolke i rozprowadzasznaklejasz pasek z zrywasza zrwywc trzeba tak-jak nalozysz wosk od kolana w dol to tak samo przylejasz pasek a zrywasz od strony stopy do gory w kierunku kolana czyli od wlosKPI- cudnie Cie ten mąż rozpieszcza ,sniadanko do lozka,oj kocha,kochamilego zwiedzania porodowki i nie boj sie to sala jak kazda inne tylko nazwa groznie brzmibedzie lozko,miejsce dla maluszka po urodzeniu,pilka,drabinki,worek sako,toaleta i fotel dla zmeczonego tatusiaw mojej byl tez TV. witam sie środowo pięknie i slonecznieZuza poszla do przedszkola w cienkiej bluzeczce i bluzie tak cieplo bylo przed 8;-)zapowiada sie cudny dzien!!AGNIESZKA- jak tam auto????MAMA, w kazdym podgrzewaczu wosk w goracej wodzie sie podgrzewa? Czy jak tam? to mowisz ze najlepiej taki zestaw kupic jak Maryla wyslala linka? a ta rolka to jest przy wosku?
kupiliśmy i do odebrania będzie w sobotę rano bo tak mają że zanim klient dostanie auto to zabierają jeszcze na przegląd itd.także nawet dobrze bo od razu będą świeże pieczątki w książce samochodowej i na rok będziemy mieli przegląd z głowyAGNIESZKA- jak tam auto????