reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy myslę, że trzeba skonsultować, nie lubie przewrazliwionych lekarzy ale bardziej tych którzy wszystko olewają.A badanka bym zrobiła.:tak:
kasiawie a więc wytrzymałaś. Podziwiam. Jak tam dzis samopoczucie. :-DOglądałam dzis wózki. Zauważyłam jeden ,który mi sie szczególnie podobał na ulicy. Nazywa sie Marita i ma dużo wzorów.
ewelina ja tez slę te zyczonka na fasolkowanie:-)
Sol no burdelik nam sie tu zrobił z tych postów, a ktoś by pomyslał, ze tu takie grzeczne dziewczynki:-p:-p:-p:-p
mnie brzuch boli, zastanawiam sie czy to jeszcze pomałpowy czy juz owulka sie czai!:laugh2:
kinga ja tez bez wspomagaczy, tylko feminatal biorę,i biofer bo mam słaba krew. Staram sie dobrze odżywiać i czerpać duzo przyjemności ze staranek.

Ostatnia edycja:
reklama
ewelina dołączam się do życzeń :) fasoleczki życzę ;)

a ja tam pierdziele nic nie kupiłam... nie bede popadała znowu w ten obłęd. Staranka na luzie bez żadnych wspomagaczy i kropka! :) oprzytomniałam.

Dziękować....dziękować!!! :-)
No!!! I to mi się podoba!!!!
Żadnych wspomagaczy....seks na luzie, bez liczenia dni płodnych itp. bo seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem....a brzusio przyjdzie w niespodziewanej chwili i również Ci tego życzę ;-)
Co ma być to będzie :-)

ewelina ja tez slę te zyczonka na fasolkowanie:-)

Dzięki :-)
No to teraz na pewno się uda!!! Przy takiej ilości życzeń to uda się na pewno!!!!

Ja za WAS też trzymam kciuki dziewuszki...uda NAM się!! Tylko bez stresu...presji...nacisku.....wszystko na luzie...czerpmy przyjemność z seksu, a dzidzia sama będzie wiedziała kiedy wskoczyć do brzuszka :-D:-D

I zaraz opindol dostanę za post pod postem......ups....mea culpa...to się więcej nie powtórzy :p hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki dziewczyny! i tak wlasnie zrobie.. :) musze i chce byc spokojna.. to podstawa do rozpoczecia staranek :)

Dziękować....dziękować!!! :-)
No!!! I to mi się podoba!!!!
Żadnych wspomagaczy....seks na luzie, bez liczenia dni płodnych itp. bo seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem....a brzusio przyjdzie w niespodziewanej chwili i również Ci tego życzę ;-)
Co ma być to będzie :-)
dokładnie tak! ;-)
w końcu nam się uda no nie? jestesmy tu razem i bedziemy sie wspierać! :)

dzięki dziewczyny!

Wisieńka na temat diet i specyfików pomagających schudnąć to ja dużo wiem dzięki mojemu, kiedyś mu układałam dietę, liczyła kalorie itd nawet potem chciałam iść się kształcić w tym kierunku, ale niestety poszłam na finanse :(
mama mam nadzieję że pomoże :)
sol przepraszam i obiecuję poprawę :)

Iwonka ja diety na szczęście nigdy nie potrzebowałam ale staram sie zdrowo odżywiać bo mam taką pracę po której tyłek rośnie. Myślę, ze od wielogodzinnej jazdy i przekasek. widzę, ze mi z latkami to zostaje na 4 literach:-p:-p:-pZawsze możesz jeszcze zostać dietetykiem. Przydała by nam sie taka na BB:-)

No ładnie - wychodzę na tyrana :-D A nawet nie moderuję tego tematu :-D Chyba będę musiała napisać petycję w tej sprawie :-D

Petycja wystosowana - zobaczymy czy się da :-D

A ja padam na pyszczek. Ale chyba znalazłam prezent dla młodego na komunię. Jeny - jak sobie pomyślę, że ja ateistka będę musiałą moim dzieciom wyprawiać komunie ... :no: horror :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisienko ja sama ni wiem jak ja wyrzymałam :-) jutro jescze przetrwac to w czwartek tez nie zatestuje bo mam na rano wiec nie bedzie czasu.
Dzis mam 24 dc,jutro 25, to myslicie ze jutro jesczze nic moze nie byc????????????????

Iwona tak patrzę na twój suwaczek Ty w sierpniu urodziny obchodzisz?! :) ja też tylko że 2 dni wcześniej niż ty heh ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry