reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja hmmm teoretycznie miałam juz 1 @ a teraz czekam na 2 @
mówię teoretycznie bo była bardzo skąpa 1 dzień a nawet pól troszkę krwi i to wszystko ale lekarz stwierdził że tak może być

reklama
MLODAM- no wlasnie-oby sie mama nie mylila,ja musze chyba wlaczyc tvn meteo i moze podadza jakas dlugoterminowa pogode-ja mam na ten weekend ogrodowe plany i licze ze pogoda dopisze;-)MARYLKA- jak tam dzis ,lepiej troche w handlu?? a ja caly czas mam plamienie:baffled:takie rozowe...oj kiepsko bedzie zajsc w ta ciaze:crazy:Domi juz zasypia a ja zaraz obiore ziemniaki i biore sie za rozsadzanie fiolka bo mu zaraz doniczka peknie taki wielki i caly rok :crazy:kwitnie na fioleowo:laugh2:musze mu troche ulzyc a ze chiacynty juz przekwiataja to zwalnia sie doniczka:tak:KINGA- witaj.

Iwonka a to chyba sporo czekałaś na 1 co? ja dostałam po 4 tygodniach i trwała 5 dni. ja pierwszy raz przez to przechodzę i modlę się by było to po raz ostatni, dlatego pytam bo w podobnej sytuacji jesteśmy.

Maryla, Mama ja też mam takową nadzieję, że ona dobrze słyszała. zawsze Zalewskiego słucha w radio na pr I Polskiego Radia

Kinga super że wogule znalazłas dla nas czas :):)
;-) chwilke mam to zajrzałam do was
mama witaj!

ide klopsy kręcic bo już czas obiad robić.
popołudniu mam nadzieje bede miała wiecej czasu lub wieczorem.
zależy też jak bedzie sie czuł Filip bo jest chory biedak.

do spisania
pa :)))

ja też poraz pierwszy to miałam :(
na pierwszą długo czekałam chociaż równo miesiąc po zabiegu miałam 2 dniowe brudzenie więc lekarz powiedział że to mogła już być pierwsza miesiączka ale ze względu na jej mizerność nie biorę jej w ogóle pod uwagę, ta tez była skąpa ale była a tam tylko plamienie

Kinga fajne zdjatka :):)

mama05 gdzie jesteś ????????????????????? na spacerku, na ogrodzie?? czy komp szfankuje??

Sol a ty gdzie??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry