reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joannojoanno
wiesz ja zaszłam tak jak pisałam wcześniej po wielu długich latach :(
i to nie za fajny finał miałam
ale do czego chce nawiązać zaszłam gdy w ogóle się tego nie spodziewałam gdy już miałam skierowanie do poradni leczenia niepłodności
więc tak jak tu dziewczyny radzą to:
nie sterować się
i nie myśleć o sex jako tylko sposobie na dziecko,
cieszyć się sobą :) na pewno to nie zaszkodzi a może pomóc

reklama
Witajcie,

Ja sie witam porannie - czekam na telefon od Panów od szafy - jadą ;)

Pochwalę sie tylko, że udało się wczoraj wózeczek zamówić dla Natalki ;) :-D:-D:-D
A jutro przyjdą ciuszki od Marylki ;)
Przepiękny tydzień!!!

mama05 - pewnie, że dam znać co i jak, no jak mogłabym nie ....

nika32 - tak zakupy dla maluchów to jedno z najcudowniejszych zajęć ;), może zajmę się tym zawodowo? będę kompletować wyprawki dla zabieganych ....

Wisieńka - i jak tam ta wredota? przyszła już?

KasiaWie - słyszałam, że tak jest z porodem, że się szybko ból zapomina ale i tak mnie to przeraża - ja mam bardzo niski próg bólu - nie znoszę go i zawsze mam tabletki w pogotowiu ... ;(

maryla - towar na półkach to dobrze, a na blogu też?
a jak tam stronka????

i śliczny sen miałaś .... życzę, zeby się spełnił ...

Sol - wstępnie sie przyjaciółce podobało, nawet bardzo ;), pomyślimy co ewentualnie można byłoby zmienić czy poprawić ... ale i tak widzę, że to był dobry wybór (myślę o Tobie :-))
a nad materiałami popracujemy w pierwszej wolnej chwili ...

propozycja męża - jak najbardziej za, nie mamy jeszcze nikogo od tych spraw - a to też bedzie w naszej ofercie ;)
jak tylko się dogadamy :)

joannajoanna - my sie staraliśmy około roku, może ciut więcej ... u nas był problem ze strony męża i niestety nie odbyło się bez pomocy lekarskiej ;(, najważniejszy jest jednak efekt ;)
no niestety fakt, który potwierdzają lekarze - chemia, styl życia, pośpiech, nerwy ... a potem problemy ;(

MIłego dnia :)

Witam sie i ja:tak:zwiozlam Zunie do przedszkola i jak wypinalam Domisia to zauwazylam ,ze przednie prawe kolo to prawie kapec:crazy:nie wiem czy jakims cudem powietrze zeszlo czy moze dziura:wściekła/y::wściekła/y:nosz cholera 1400 zl w tamtym m-cu wydaliismy na naprawe a teraz co znowu???:dry::dry:KPI- cudnie,ze szafy juz jada,juz tyle macie zrobione az serce rosnie-świetnie,potem tylko Natala dolaczy i ....cudowne zycie Was czeka(a potem znow bedziesz w ciazy i znow bedzie cudnie),ja kazdego wieczoru jak sie klade to mysle,ze mam dobrze w zyciu,az mi sie milo zasypia-nie mam luksusów,ale to co mamy nam wystarczy-najwazniejsze ze mamy siebie na wzajem i zdrowe dzieciaki!!!a pozniej jak ubranka i sprzety dojada od Marylki to poprosimy o fotki i bedziemy sie zachwycac:laugh2:JOANNAJOANNA- ja w pierwsz ciaze zaszlam w 1 cyklu,ale niestety...w druga z Zuza zeszlo 8 m-cy a w 3 z Dominikiem zwszlo 3 m-ce a teraz zaczynamy od czerwca:tak:i jestem dobrej mysli bo...mam dziewczyny i ich wsparcie-bezcenne;-):tak::-DSOL- to dobrze,ze Ty bedziesz dopisywalo bo tak to moze by sie balagan zrobil a tego nie chcemy...a moze zrobic taka tabele po 1 srt.od kiedy starania a po 2 kto kiedy testuje???tak tylko niesmialo pytam:sorry2:WISIEŃKA- bo ja tu wciaz mysle,czy Ty juz masz @?????:unsure: :rolleyes2:MARYLKA- mam nadzieje,ze nie bedzie Ci smutno,ze Sol zrobila liste i sie nie zajmie bo Ty tez wczoraj zaczelas zialania w temacie??jak tam gotowa na duzy utarg??bo my tu z Domisiem kciuki pozaciskne:tak:NIKA- jak tam autko po przegladzie??WIOLKA- a gdzie Ty sie podziewasz???jak Iwa??pozdrawiam wszystkie moje babeczki -u mnie w nocy padalo okropnie a dzis wiatr i pochmurnie...

czesc dziewczyny:-)melduje się z rana:-)
Pogoda dzis paskudna,tylko na spanie:baffled:
Piersi mnie juz nie bolą.
Mam złe przeczucie że się nie udało i tylko jedna kreska.

Ide szykować sie do pracy,wpadne do was popoludniu,trzymajcie się i miłego dnia;-)

KASIAWIE- milej pracy i nie stresuj sie -moje piersi w ciazy z Zuza wogole nie zareagowaly a z Domisie m na 4 dni przed terminem @ zaczelam cos podejzewac...takze glowa do gory i ladnie czekaj do terminu testowania:tak:sciskam

cześć dziewczyny! :-)
witam was z ranka, dziś niestety nie tak pięknie jak wczoraj.
Iwonka dzięki za odpowiedź, mi też lekarz powiedział, że to pierwsze było i badań nie trzeba... bez komentarza. Wyciągnęłam na toxo skierowanie i zrobiłam, a dwa zrobię sama i już, dziś idę po pracy:tak:
mam nadzieję, że po majówce u gincia wszystko będzie ok i będziem od razu w maju kombinować ;-)
kiełbaska z ogniska wczoraj była mniaaaaaaaaamuśna, ptaszki ślicznie ćwierkały, już człowiek czuje to nadchodzące wielkimi krokami ciepełko.

KASIAWIE- milej pracy i nie stresuj sie -moje piersi w ciazy z Zuza wogole nie zareagowaly a z Domisie m na 4 dni przed terminem @ zaczelam cos podejzewac...takze glowa do gory i ladnie czekaj do terminu testowania:tak:sciskam

Nie mogę :-( nie umie juz o niczym innym myślec, a z dnia na dzień widze jak Julce już potrzebne rodzeństwo. z jednej strony chce juz testowac a z drugiej się boje,jesczze codziennie mierze sobie tempke i narazie mam ciagle w granicach 36,4 czekam na jakis pozytywny znak a tu nic :-( wiem ze moze to za szybko,wiem ze wam marudze,ale nie mam komu sie wygadac, moj A. mówi tylko "prędzej czy óźniej się dowiemy" jemu to łatwo mówic,jak ja chce prędzej a nie później...ehhh ide bo oszaleje,musze się czymś zająć.

KASIAWIE- no temp.troche niska,a mialas skok??moze Ty przed owulka jestes??i mozesz nam smecic jak masz taka potrzebe-my wysluchamy tylko napisze Ci tak-my tu wszystkie chcemy zeby nam sie udalo za 1 razem i jak bedziesz sie tak nakrecac teraz a nie uda sie to co bedzie pozniej w kolejnych cyklach???!!!tylko spokuj nas uratuje:tak:ja teraz sie wyciszam ,nie nakrecam bo wiem ze jak z synem sie staralismy to mimo tych samych hormonów co teraz to i tak dopiero na 3 cylk sie udalo i to jeszcze z Clo...wiec ja lekko nie mam dlatego wiem ze za 1 razem sie nie powiedzie-tak lepiej sie nastawic...a mąż tylko tak mówi a sam czeka na Twoje testowanie tak jak Ty-tylko chlopy sie nie przyznaja,ze tez czekaja:sorry2::tak:MLODAM- hejka,daj znac jak po badaniach-chyba ,ze na wyniki trzeba kilka dni czekac...

Witajcie,

Ja sie witam porannie - czekam na telefon od Panów od szafy - jadą ;)

Pochwalę sie tylko, że udało się wczoraj wózeczek zamówić dla Natalki ;) :-D:-D:-D
A jutro przyjdą ciuszki od Marylki ;)
Przepiękny tydzień!!!

mama05 - pewnie, że dam znać co i jak, no jak mogłabym nie ....

nika32 - tak zakupy dla maluchów to jedno z najcudowniejszych zajęć ;), może zajmę się tym zawodowo? będę kompletować wyprawki dla zabieganych ....

Wisieńka - i jak tam ta wredota? przyszła już?

KasiaWie - słyszałam, że tak jest z porodem, że się szybko ból zapomina ale i tak mnie to przeraża - ja mam bardzo niski próg bólu - nie znoszę go i zawsze mam tabletki w pogotowiu ... ;(

maryla - towar na półkach to dobrze, a na blogu też?
a jak tam stronka????

i śliczny sen miałaś .... życzę, zeby się spełnił ...

Sol - wstępnie sie przyjaciółce podobało, nawet bardzo ;), pomyślimy co ewentualnie można byłoby zmienić czy poprawić ... ale i tak widzę, że to był dobry wybór (myślę o Tobie :-))
a nad materiałami popracujemy w pierwszej wolnej chwili ...

propozycja męża - jak najbardziej za, nie mamy jeszcze nikogo od tych spraw - a to też bedzie w naszej ofercie ;)
jak tylko się dogadamy :)

joannajoanna - my sie staraliśmy około roku, może ciut więcej ... u nas był problem ze strony męża i niestety nie odbyło się bez pomocy lekarskiej ;(, najważniejszy jest jednak efekt ;)
no niestety fakt, który potwierdzają lekarze - chemia, styl życia, pośpiech, nerwy ... a potem problemy ;(

MIłego dnia :)
hej męzuś mi wczoraj wieczorkiem zrobił nowa półke w sklepie :):):):):) jestem mega zadowolona towar na półce na blogu jeszcze nie bo wczoraj puźno przyszedł a dziś aparatu zapomniałam więc jutro zdjecia będe wstawiać, za stronke niestety nie miałam sie kiedy zabrać i obawiam sie ze dziś tez moge nie zdążyć bo mam dziś mega dostawe i nie wiem o której ze sklepu wyjde :( a wcześniej jeszcze musze na necie poszperać

Nie mogę :-( nie umie juz o niczym innym myślec, a z dnia na dzień widze jak Julce już potrzebne rodzeństwo. z jednej strony chce juz testowac a z drugiej się boje,jesczze codziennie mierze sobie tempke i narazie mam ciagle w granicach 36,4 czekam na jakis pozytywny znak a tu nic :-( wiem ze moze to za szybko,wiem ze wam marudze,ale nie mam komu sie wygadac, moj A. mówi tylko "prędzej czy óźniej się dowiemy" jemu to łatwo mówic,jak ja chce prędzej a nie później...ehhh ide bo oszaleje,musze się czymś zająć.
kochana ja wiem co czujesz ja też jestem taka niecierpliwa i do wczoraj to mogłam codziennie robić testy ale jakoś wczoraj o dziwo udało mi sie wyluzować i dziś też jak narazie choć dziś jakaś przybita jestem ale to chyba przez pogode , a poza tym mam dziwne wrażenie ze się nie udało i chyba po prostu sobie odpuściłam ale wiem że wcale nie jest łatwo sobie odpuścić jak sie tak bardzo dzidzi pragnie. Doszłam jednak do wniosku że lepiej myslec że się nie udało a potem sie miło zaskoczyć choć nadzieja jest caly czas że sie udało :) tule i wspieram Cie w tym czekanieu

hej kobitki skoro Sol zrobiła stronke to ja już nic nie będe wklejac bo to bez sensu

reklama
MARYLKA- tez tak napisalam KASIWIE- ze lepiej sie nie nastawiac;-)a Ty moze przez pogode przybita a moze zmeczona wczorajszym sprzataniem a tu dzis znowu pracowity dzien Cie czeka...ja sie biore za pozadki,ale bede zagladac.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry