mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLA-no to faktycznie mozna sie wkurzyc-tyle czekac!!!!!!!!dobrze,ze ich opierniczylas)niech wiedza,ze z Toba nie przelewki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
roxana - daj na luz a zafasolkujesz :-)
marylka - ty też widzę siorbiąca? Wick jest świetny - na noc smarujesz sobie całą szyję i dekolt a rano wstajesz jak nowo narodzona.
A ja dalej walczę - dowiedziałam się ze leki w aerozolu na katar które dostała moja córka są ohydne - po Mucofluid o mało nie zwymiotowałam - jak nie daj Boże zejdzie do gardła to smakuje ohydnie i zaczyna ciągnąć na wymioty. Ale po za tym działa Szkoda że takim kosztem. Ale swoją drogą mogli by zrobić coś o smaku przyjemniejszym, bo jak się jest chorym i ma się na dodatek stan zapalny gardła to takie leki są gehenną Suwaczek o następnych starankach już nie aktualny - w niedzielę zdejmuję ostatni plaster i po @ zaczynamy tzn ja zaczynam dziurawić gumki bo mój M chce jednak do wakacji poczekać A swoją drogą to chyba od tych plastrów tak mi się alergia zaostrzyła :-(