reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka fajnego masz tego fotobloga, zdjęcia super(jedynie co mogę dopowiedzieć, to kompozycja na niektórych mogła być ciut lepsza)
Dobrze, że już się lepiej czujesz, oby to już nie wróciło. :)
a co u mnie- udało się!! nie przyjęli mnie do tej pracy, nie muszę sama rezygnować.
Dziękuję za opinie i rade:)
Wiem że zdjęcia nie są rewelacyjne ale chciałam dodać że dopiero się uczę:)
Witam ponownie. Masakra ile piszecie:sorry2: nie dam rady czytac a też wszystkich nie znam:-p.
Mi się kończy wstrętna @ :-). wizyta u ginka się zbliża a ja coraz bardziej sie boje :/
jak dobrze widze dużo z Was juz ma pociechy, zazdroszcze :zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkich

p.s.mama05 kozystaj z okazji i staraj się ;-)
Głowa do góry,będzie dobrze,musi być,trzy mam kciuki za wizytę:)
P.s. A na kiedy masz termin tej wizyty?
Agnieszka - ja bym nic nie zmieniła, kolor jest fajny a po otwarciu od razu w oczy mi się rzuciły twoje zdjęcia;-) i bardzo mi się podobają

Również dziękuję Tobie nika za opinie:))

reklama
witam dziewczynki w ten piękny poranek,życzę miłego dnia,który mniejmy nadzieję bedzie super !!! buziaczki :*:*

WITAM SIE Z RANA:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-DMÓJ HUMOR DZIS CUDOWNY-NAPISZE TYLKO,ZE PRACA ROZPOCZĘTA I ...NIE BYLO CZASU NA KREM WANILIOWY:-D:-D:-D:-D:-D:-DTom dziś też ma wolne bo musimy pares spraw urzędowych pozalatwiać i wlaśnie poechal do Poznania-jak wróci to Domi będzie mial drzemke i...:tak::cool2:a na 15.30 pojade do dentysty.jak tam u WAS moje kochane,ja siedze na BB z gorącą kawka;-)ściskam...

Ostatnia edycja:
Agnieszka pięknego masz tego bloga:):)
mama05: cieszę się z rozpoczętych staranek :):):) prawie jakbym to ja juz zaczeła :):)

Kobitki jakbyście miały okzje iść na przedstawienie "Klimakterium" to gorąco polecam, takie teksty miały kobiety że hoho , np:"znalazłam nowy super krem przeciwzmarszczkowy :) na noc smaruje nim rodzynki wstaje rano i mam piękne dojżałe winogrona:):)" albo " jak moja córka była malutka to była taka słodka że chciałam ją zjeść a teraz jak ma 19 lat żałuje że tego nie zrobiłam :):):):):)

ja jeszcze jestem zasmarkana :)

czesc MARYLKA!!!!Ja tez sie ciesze z rozpoczetych staran tymbardziej ze tak sie trzymalam tego czerwca a tu prosze:-D:-D:-Dale jak ginek powiedzial,ze jest szansa i trzeba by sprobowac to mi 2 razy nie mow:-D:-D:-DTom tez zadowolony. a Ty wczoraj mialas fajnego klienta-500zl....moze to kuzyn szejka skoro same najdrozsze rzeczy bral:-):-)jak bedziesz w aptece kup sobie olejek mietowy-7zl-i wystarcza 2,3 krople na ubranie czy na posciel i mieta bardzo fajnie udroznia nos i wysusza katar jak to stosuje u dzieci i u nas.fanie,ze przedstawienie sie podobalo:cool2:przydalo sie tak rozerwac,co:confused::-D

czesc
jestem i ja
wkoncu choc 1/2 dnia w domu :))))
o 14h15 jade do konsulatu odebrac nasze paszporty!!!! :)
poza tym za oknem piekne sloneczko

mama ciesze sie ze zaczelisie starania : dobry wybor ! ;)

marylka : super szejkowskiego utargu zycze

ide luknac na szkraba i bloga agnieszki pa!

Josephine właśnie oglądałam Twoje nowe zdjęcia na nk : i tak jak napisałam nie moge wyjść z podziwu jaka Ty szczuplutka :) a jaki djabełek :):)
standardowo nie dziękuje za życzenia utargu żeby nie zapeszyć:)
no i wczoraj przyszła babcia tak zadowolona że jej sie wnuk urodził że ubranek za 250zł nakupiła :)

Mama05: dzięki za podpowiedź z tym olejkiem - ja nie wiedziałam że to pomaga, nie wpadła bym na to :) i masz racje przydało mi się to wyjście :):) choć było zimno jak wracałyśmy bo spektakl skończył się o 23 :) to i tak było warto :) naśmiałam się że hej :)

a ja znowu dziś nie zrobie nowych zdjęć do bloga :( bo mężulek jeszcze nie wrócił z delegacji :( miał wrócić wczoraj ale okazało sie że mają więcej roboty i dopiero dziś wraca :) dobrze że udalo mi się opchnąć jego bilet :):)

JOSEPHINE-tez mysle,ze dobra decyzje podjelismy:tak::tak:poza tym jak widze zaangazowanie meza w tym temacie to co sie bede zastanawiac:-D:-Dnie bede rozczarowana jak sie nie uda-wezme hormony od czerwac bedziemy dzialac dalej jak by co,ale przynajmniej nie bede zalowac,ze nie sprobowalam;-)fanie miec tak chociaz pol dnia dla siebie,co??:tak:jeszcze 4 dni i lecesz do Polski:cool2:MARYLKA- jak nie bedzie mietowego to moze byc eukaliptusowy-dziala tak samo,ale mietowy ma przyjemniejszy zapach:))

Ostatnia edycja:
mama napewno zajde do apteki na powrocie do domku :)
Wiecie że jeszcze mi nie przyszedł ten odkurzacz !!!!!! miał przyjść wczoraj !!!! dziś zadzwoniłam i powiedziałam że jak dziś nie przyjdzie to mogą już nie wysyłać - bez przegięć zamówiłam go 27 lutego i specjalnie za pobraniem żeby szypciej było :):)

Josephine: już Cie widze jak idzieś uśmiechnięta z małym i paszportami w torbie :):)

reklama
dziewczyn nie wiem co jest te plamienia co miałam to juz mi sie skończyły trwały tylko 2 dni :) heh tylko jakoś tak mi dziwnie nie wiem czy to na okres ale zauważyłam ze przez ostatnie dni jest mi niby ciepło ale nie mogę się zagrzać,ręce i nogi mam jak lody :o) jutro wizyta u gina hmmm..aż sie boję jestem ciekawa co mi powie!!!! po za tym mam jakies dziwne uczulenie na dłoniach,i brzuch mnie pobolewa.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry