reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
roxana: wiem tu jest super :):) i kobitki są fantastyczne :):) ja od roku mysle o dziecku ale niestety do tej pory nie mogłam sobie na to pozwolic - z różnych przyczyn ale już od listopada zaczynam starania i podobnie jak ty strasznie sie ucieszyłam jak znalazłam to forum i my tu nie pozwalamy sie nikomu smucić :):)

Wiolka: jak tam mała?? lepiej już jej ??

reklama
dziewczyny dziekuje za mile komentarze na nk :) kochane jestescie!
ja wlasnie polozylam malego, zjadl 2 sloiczki po 200g i pol deserku... bedzie teraz spal godzinke
a ja prysznic, obiad, pozniej szybki spacer i o 14 czekamw starterach na nianie zeby biec po paszporty!!!!:)
do zobaczenia pozniej!!!!
buzki :*

Wybaczcie.Nie będzie mnie tu. Przed chwilą wpadłam przed kompa i jakoś dziwnie widze, jakby mgła albo coś. Wolę jednak stąd iść i ograniczyć siedzenie przed kompem :-:)-:)-(

maryla - no ja zaczęłam plastry w sierpniu 2009 i w tym samym czasie poszłam do pracy gdzie była klima - myślałam że to zaostrzenie alergii to od klimy - bo ja mam alergie na roztocza-kurz i pyłki. Ale teraz jak czytam na forach o tych płastach to nie wiem czy jest sens iść do alergologa czy po prostu odstawić plastry i poczekać aż samo przejdzie. Bo do sierpnia był spokój - sama się odczulałam na alergeny i dobrze mi szło - sporadycznie miałam katar i reagowałam la leki a teraz jak grochem o ścianę. A przy Karoli też kułam gumki :-p na początku starań :-p

mama - ja zaczynam ale czekam aż mi alergia przejdzie :tak:

Dzisiaj sobie zrobiłam rachunek konta i ... boję się zachodzić w ciąże teraz jak co miesiąc schodzimy na coraz gorszy debet :-( mam nadzieję że M dostanie ten drugi wakat i będziemy wychodzić na zero. Bo inaczej lipa i ja do roboty.

Mama, gratuluje rozpoczecia staranek :)
Ja nadaje z telefonu, przed kompem jakos nie moge, eh.
marylka, czekam na nowe fotki sklepikowe :)

:-) Witam sie ze wszystkimi , no i witam nowe mamy .... trzymam kciuki za wszystkie .
mama 05 - cieszę sie z tobą tylko nie zamęcz Toma biedny będzie wtedy ,:-D:-D. wyrzóć kalędarz i do roboty ,,,, :-D.
sol - ale super pomysł masz rację bierz sprawy w swoje ręce , bo nigdy nie wiadomo jak długo będziecie starać sie o małą fasolkię ,
maryla -wiesz że też tak pomyślałam , a co najzabawniejsze nadal żle się czuję jak bym była w ciąży ,,,, już nie krwawie ( krwawiłam tylko wtedy jak chodziłam ) .brzych mnie boli u dołu jak by coś chciało wypchnąć się z niego ,,, dziwne ...

więc nie czekam dłużej tylko dziś idę do lekarza ( wizytę miałam planowaną 15 marca ) ..

maryla - no ja zaczęłam plastry w sierpniu 2009 i w tym samym czasie poszłam do pracy gdzie była klima - myślałam że to zaostrzenie alergii to od klimy - bo ja mam alergie na roztocza-kurz i pyłki. Ale teraz jak czytam na forach o tych płastach to nie wiem czy jest sens iść do alergologa czy po prostu odstawić plastry i poczekać aż samo przejdzie. Bo do sierpnia był spokój - sama się odczulałam na alergeny i dobrze mi szło - sporadycznie miałam katar i reagowałam la leki a teraz jak grochem o ścianę. A przy Karoli też kułam gumki :-p na początku starań :-p

mama - ja zaczynam ale czekam aż mi alergia przejdzie :tak:

Dzisiaj sobie zrobiłam rachunek konta i ... boję się zachodzić w ciąże teraz jak co miesiąc schodzimy na coraz gorszy debet :-( mam nadzieję że M dostanie ten drugi wakat i będziemy wychodzić na zero. Bo inaczej lipa i ja do roboty.

sol jak możesz to spróbuj tabletek o nazwie AMERTIL BIO .LEK NA ALERGIĘ , mogą go bez recepty nie wydać ,ale w dawce 10 tabletek to podobo mozna bez recepty .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama99: no i super że masz szybciej wizyte :):) trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością na wieści :)

pysia:witaj :) ja bym tak nie mogła przez tel pisać bo bym nerwicy dostała :):)

sol: i mężulek się nie kapnoł , że są dziórki ?? - w sumie był zajęty czym innym :):)

MAMA99-super,ze juz dzis masz lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czekamy niecierpliwie na wiesci:tak::-DROXSANA-ciesze sie,ze Cie sie u nas podoba-zapraszamy jaknaczesciej:cool2:PYSK-witam co tam u Ciebie-co masz z oczami?? komputer mi sie zawiesil ale juz jestem:tak::tak::tak::tak:JOSEPHINE-ciesze sie razem z Toba ze zdazylas z tymi paszportami:-D

MARYLA jak tam handel w takie slonko-jest troche ludzi???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
własnie ja nie wiem o co chodzi??? dziś jest cieplej jak wczoraj ja mniej smarkam :) a ludzi mniej :(:( i bądź tu człeku mądry, dziś jak na razie kiepsko ale ciągle mam nadzieje że się polepszy :) i dziś towar mi dowiozą wiec jak nagle znikne to znaczy że wyceniam :):)

reklama
Maryla, kwestia przyzwyczajenia co do telefonu. Dużo smsów piszę, więc już mniej więcej mam wprawę :-)
Mama05, zazdroszczę tych staranek i życzę oczywiście owocnych staranek :tak::tak::tak:
Z oczami jednak nic. Mój beznadziejny płyn do demakijażu nie zmył mi tuszu, a ten się rozmazał :-D:-D i dlatego jakoś dziwnie widziałam brr... Ale się naprawdę wystraszylam
Ja się wkurzyłam, bo wizytę do gin mam na 19go, a mi zmiana nie odpowiada. Dzwoniłam, żeby zmienić datę. W końcu wczoraj poszłam osobiście, a tu urlop do 12go, czyli do końca tygodnia ale mam nadzieję, że jak zadzwonię w poniedzialek o zmianę terminu to że nie będzie problemów. Nie mam ochoty kombinować na 19go skoro mi się zmiana nie bedzie zgadzać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry