reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bibinka, moj cyferek nie pokazuje no ale ja uwazam, ze to kwestia zaobserwowania piekarnika. A kazdy tak narzeka na gazowy, ze gorszy od elektrycznego. a nieprawda. To dzis wszystkie trzy bedziemy sie "randkowac". smieje do mojego zeby korzystal bo jak wroce do pracy to juz sil nie bede miec hehe i checi i ochoty

hey była w szpitalu chcą mnie położyc na oddział bo w szpitalu nie robią samych badań wiec sie nie zgodziłam i uciekłam do domu jutro z samego rana pojade do innego ginka i mi powie czy wszystko ok

hey była w szpitalu chcą mnie położyc na oddział bo w szpitalu nie robią samych badań wiec sie nie zgodziłam i uciekłam do domu jutro z samego rana pojade do innego ginka i mi powie czy wszystko ok

ojej a dlaczego chcieli Cię położyć...dziwne:-/
Przecież Ty potrzebujesz tylko konsultacji i badania aby potwierdzić że z fasoleczką wszystko jest ok:)
Idź najlepiej prywatnie kochana do dobrego gina i będziesz spokojniejsza:)

własnie nawet mnie nie zbadali a juz chcieli mnie położyć na oddział bo powiedziała ze badań samych nie robią trzeba sie położyc na odddział to ja nie chciałam po co mam sie darmo stresowac jak moj mąz usłyszał ze chcą mnienpołzyc na odddział to strasznie sie zdenerwował i miał w oczach łzy

własnie nawet mnie nie zbadali a juz chcieli mnie położyć na oddział bo powiedziała ze badań samych nie robią trzeba sie położyc na odddział to ja nie chciałam po co mam sie darmo stresowac jak moj mąz usłyszał ze chcą mnienpołzyc na odddział to strasznie sie zdenerwował i miał w oczach łzy

pyzunia umów się prywatnie na badanie:)pójdziesz z mężem na spokojnie,przebada Cię i oceni stan fasoleczki:)
...Ja bym tak zrobiła:)
...a nie od razu szpital no....zgłupieli:-/

pyzunia i dobrze zrobilas, na sali jeszcze gorzej bys sie stresowala i po co to niepotrzebne napiecie. jutro jedzcie sobie na spokojnie do lekarza. trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

O nie. mnie okrutnie spanie bierze, a ja nie chce juz isc spac. Chce poczekac az Moj wroci a tu taka zmula mnie zlapala

reklama
a u mnie nic ciekawego, zwykly dzien kury domowej:-)bylysmy z Iwusia na spacerze i na zakupach, tylko ze teraz mi sie przestawilo ze wole kupic cos malej zamiast sobie. ty tez tak masz?
pysia napisz mu karteczke zeby cie obudzil:-) slodkie moze byc takie budzenie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry