reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja robie troche podobnie ale używam mleka a nie wody i najpierw daje drożdżom wyrosnąć a potem ugniatam ciasto :) i jak dam za duzo mąki to dodaje łyżke śmietany i jest super

ja spadam odezwe się jutro

hej Agnieszka jak się czujesz przed urodzinami - to jutro widzisz pamiętam :):):):) i tym razem nie pomyliłam osób:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a gdzie sie podziala reszta naszych babeczek???AGNIESZKA- jak po pracy:confused:jak minal dzien??;-)AGUS KULA-Co taka cisza u Ciebie kobietko??:happy:jak tam budowa-do przodu-mam nadzieje,ze wszystko gra:tak::-DEWCIA-nie zajrzalas dzis do nas:-(wszystko dobrze??PYZUNIA-czekamy na dobre wiesci po wizycie w szpitalu:happy:

Hej, ja dopiero teraz dopadłam kompa :) piszecie tyle postów w ciągu dnia, że nie sposób to wszystko ogarnąć :-)

bibinka ten przepis jest trochę podobny do mojego :) jak swój puściłam w eter w pracy to się kobiety mało o niego nie pozabijały. Zawsze wychodzi - ręczę za to :)

a oto mój: 40 dkg mąki, 4 łyżki oleju, szklanka ciepłej wody, łyżka cukru, łyżeczka soli, opcjonalnie żółtko, 1 op. drożdży oetkera tych zielonych. Wszystko razem do miski, wyrobić, zostawić na 15 minut do wyrośnięcia. Rozwałkować, nałożyć dodatki i piec w 200 stopniach przez pół godziny.

pyzunia
i jak tam fasolka?

hej Agnieszka jak się czujesz przed urodzinami - to jutro widzisz pamiętam :):):):) i tym razem nie pomyliłam osób:)
Dziękuję,fajnie że pamiętasz :)))
A czuje się świetnie,wiem że to moje święto będzie,ciekawa jestem co mąż jutro wymyśli.Ja oczywiście idę do pracy i ma po mnie na około 15 przyjechać więc zobaczymy:)))
A poza tym kupiłam dwie duże paczki cukierków do pracy:)
Jutro pęknę z przejedzenia cukierasami:)))
a gdzie sie podziala reszta naszych babeczek???AGNIESZKA- jak po pracy:confused:jak minal dzien??;-)
U mnie jest ok:)
W pracy także spoko:)Funty rosną na koncie hehe:)))
Dziewczyny za 2 tygodnie o tej porze będę już w Pl:)))))))No ale to za dwa tygodnie;-/
Dziś troszkę zimno u nas ale liczę że wiosna idzie i jest już tuż tuż:)

Bibinka dzieki za przepis. ja tez mam gazowy piekarnik. i zadowolona jestes z niego? pokazuje Ci temperature na nim?

qlcia-witam,zgadza sie-dajemy czadu z postami:)) MARYLA- BAJ-BA do jutra,kolorowych...Zuza spi Domi konczy kapanie-spal w dzien 3,5 godz wiec dopiero teraz idzie spac a jak Go poloze to mam randke z mezem-takze ide sie balsamowac :)))))));)))))))))))

pysia nic mi nie pokazuje,bo to naprawdę taki najbardziej prosty.mam tylko cyferki i wiem mniej więcej jaka temp.poza tym duzo pieke na czuja;).zresztą całe życie miałam tylko gazowy i wszystko fajnie wychodzi;)

mama ja też mam randkę z mężem,więc zmykam i ściskam Was wszystkie na dobranoc:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama, u mnie tez dzis bedzie milo. Za pare godzinek moj wraca, zje co nieco, napijemy sie winka i bedzie mila nocka. Jutro powrot do domu aj ale pojutrze znow razem

reklama
BIBINKA- my w tym samym czasie bralysmy slub i w tym samym czasie sie przytulamy z naszymi...ale jajka;))) hihi. no nic moje drogie-lece na gore-przyjemnosci czekaja-hahaha;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry