reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mysle ze wiedziala co mowi hehe ale tak mnie zdziwilo troszke ze tak szybko trzeba juz brac w poprzedniej ciazy zaczelam brac wtedy jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy bo byla to taka malutka wpadeczka:-)

reklama
LILA001- ja stracilam maluszka 1 maja a 29 czerwca mialam zabieg laparoskopii a poniewaz mialam ciecie w 4miejscach i wszedzie po 7 szwów to musialam odczekac 3 cylke zeby sie wszystko dobrze zroslo...tak wiec w maju stracilam a ponownie w ciazy bylam w grudniu-30 zrobilam test i byl pozytywny-oczywiscie ginek.traktowal ciaze jako zagrozona i od razu bylam traktowana odpowiednio i wszystko sie dobrze skonczylo-mimo przodujecego lozysko ,lezelam i urodzilam Zuze naturalnie w 38t i 3 d.ciazy:tak:a kwas foliowy zaleca sie brac od m-cy rzed zaczeciem staran takze śmialo:tak:;-)lykaj na zdrowie!!ja tez biore i chyba wiekszosc dziewczyn tez:tak::-D

Ja też zaczęłam brać kwas foliowe jak dowiedziałam się o ciąży i muszę się przyznać że nasz synek to też wpadka ale wiem że są kobiety które biorą kwas już znacznie wcześniej.
Ja np.poczekam jeszcze do końca czerwca i też zacznę brać.Dobrze że tu w UK można dostać go bez problemu.

To znowu ja dziewczynki :):) My z Krzysiem mówimy tak: co ma być to bedzie nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka najważniejsze donosić ciąże i żeby urodziło sie zdrowe:) a ja czuje sie jako jedna z ciężaróweczek na tym forum dobrze ale jeszcze te skórcze w tych jajniczkach mnie męczą :):) ale czego sie nie znosi dla maluszka :):)

Dziewczyny nie nadrobię 100 stron - nie ma szans :( jesteście bardzo produktywne :D

powiedzcie mi jak sie wkleja podpis z suwaczkami ??

To znowu ja dziewczynki :):) My z Krzysiem mówimy tak: co ma być to bedzie nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka najważniejsze donosić ciąże i żeby urodziło sie zdrowe:) a ja czuje sie jako jedna z ciężaróweczek na tym forum dobrze ale jeszcze te skórcze w tych jajniczkach mnie męczą :):) ale czego sie nie znosi dla maluszka :):)

To prawda najważniejsze aby maleństwo było zdrowe:)

Teraz przypominał mi się tekst mojej teściowej...dziś rozmawiamy z nią prze skypia i mój M powiedział że kupiliśmy auto a Ona na to że teraz trzeba się o dzidziusia postarać aby powietrza w samochodzie nie wozić :-D

hej kobitki:tak:.nie nadrobię Was,nie da rady,nie było mnie od soboty:no:.trochę poczytałam,ale nie spamiętam co miałam której odpisać:zawstydzona/y:,ale ściskam wszystkie na powitanie:tak::-)

gratuluję świeżo zafasolkowanym i witam nowe staraczki:tak::-)

my byliśmy u moich rodziców i wbrew prognozom pogoda była przesuper:tak:.Ala siedziała pól soboty i całą niedzielę na dworze.mieliśmy wracać wczoraj,ale zostaliśmy jeszcze jedną nockę i przyjechaliśmy dziś.no ale żeby nie było tak pięknie,to wylądowalismy dziś w nocy z Alą na pogotowiu,ma zapalenie ucha i znów antybiotyk:-(.tak płakała biedulka,że serce się krajało:-(.
jedyny pozytyw,to taki,że moja Ala nauczyła się sama jeździć na "dorosłym"czterokołowym rowerku w ciągu 1,5 dnia:szok:.naprawdę jestem w szoku,ale pozytywnym:tak::-)

agnieszka ja po odstawieniu tabsów @ dostałam po 2 m-cach,potem koleją po 2m-cach ,a potem co 30-35 dni ale ciągle brązowawe plamienia,no i okazało się,że mam zatorbielone jajniki:baffled:.już miałam umówioną laparo,ale okazało się ,że jestem w ciązy,szkoda tylko,że tak nie pozostało....:-(.taraz jak się wszystko unormuje idę na usg zobaczyć czy znów mi się nie tworzą,bo jeśli tak to idę na laparo od razu.w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki,zeby wszystko było ok:tak:.szkoda,że ten lekarz w PL nie zrobił Ci usg

napiszcie mi plisss co z tymi suwaczkami ??

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym mamusiom :-):-):-)

reklama
Agnieszka - nioo to niezłą masz Teściową hehe a jak twoje samopoczucie??
Moje samopoczucie ok ale martwię się tą niedoszłą @ mam podejrzenia że to torbiele...:-(
hej kobitki:tak:.nie nadrobię Was,nie da rady,nie było mnie od soboty:no:.trochę poczytałam,ale nie spamiętam co miałam której odpisać:zawstydzona/y:,ale ściskam wszystkie na powitanie:tak::-)

agnieszka ja po odstawieniu tabsów @ dostałam po 2 m-cach,potem koleją po 2m-cach ,a potem co 30-35 dni ale ciągle brązowawe plamienia,no i okazało się,że mam zatorbielone jajniki:baffled:.już miałam umówioną laparo,ale okazało się ,że jestem w ciązy,szkoda tylko,że tak nie pozostało....:-(.taraz jak się wszystko unormuje idę na usg zobaczyć czy znów mi się nie tworzą,bo jeśli tak to idę na laparo od razu.w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki,zeby wszystko było ok:tak:.szkoda,że ten lekarz w PL nie zrobił Ci usg
...ale mnie teraz przestraszyłaś...kurcze więc wszystko możliwe...:-(
W Pl nie zrobił mi ginek usg bo nie ma sprzętu.On tylko bada na fotelu.
napiszcie mi plisss co z tymi suwaczkami ??

jsorbek wejdź sobie na dowolną stronę z suwaczkami,stwórz suwaczek i w ustawieniach sygnatury wklej kog bbcode :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry