reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczko 1985 ?? ale byście się uśmiały :-D:-D:-D:-D:-D nie, nie mam tutaj, kiedyś pokażę :tak::-)

Muszę zrobić porządek z fotkami........ :blink:

reklama
poczek wcale nie są... nie w gimnazjum/liceum, ale MOJA była :-) ciekawe, czy o nią dbają teraz......

Kochane. Potwornie was przepraszam za tragiczna ilosc moich literowek, brakow spacji innych koszmarow utrudniajacych pisanie.
najczesciej wchodze na bb przez tablet i... no kurcze... mistrzem dotykowej klawiatury nie jestem, a zeby poprawic trzeba cale slowo skasowac :(

A ja gdzies na kompie mam z 85 to wam pokaze kiedys :) kocurku tez szukaj, to porownamy :)

Co ja czytam?

Carolineee - wielkie gratulacje po cichu!!! :happy2::happy2::happy2::happy2: Ja pamiętam, że w 19 dpo byłam na pierwszym USG u ginki i ona mi potwierdziła ciążę - wówczas byłam w 2+5 tc licząc od owulki. :tak::tak::tak: Jak odnajdę zdjęcie, to napiszę, jak duży był mój groszek. :-):-) Dbaj o siebie!

Kocurze - śliczna Ty!

Tylem nadrobiła... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Forma moja dziś do d***, więc tylko pożyczę dobrej nocki.

Kurde Kocurku ależ Ty mi się podobasz!!!!!!!!!!!!!! Normalnie im więcej fotek tym coraz bardziej! A Twój fryz uwielbiam!!!!!!!!!!!

Ja powoli się do spania szykuję, bo jutro będę naprawdę siekiery szukać jak się znowu nie wyśpię...

a ja Wam nie pokażę, bo ja żem jest taka młoda i w 85 jeszcze mnie na świecie nie było:-D:-D

Lil dobrej nocki dla Was wszystkich, może Martynka się dzisiaj nad mama zlituje:-)

jezzzu Karola oby się udało...wagi są fajne;)
:rofl2: potwierdzam!!!
Wszystko mokre i zaplute w promieniu metra, kleik w moich włosach, dziecko zjadło 60ml i chce więcej :szok:
Smacznego Oleńko :tak:
Kocie :rolleyes2: kurka wodna, te Twoje usta... Już nic nie powiem, tylko sobie popatrzę, ale to moje faworyty :tak:

ja rocznik '87 i to końcówka września, więc nie pochwalę się zdjęciami z '85 :rofl2:

E tam... ale dziękuję... :)

Muszę się za siebie wziąć ;)))
Dobrze, że tych bardzo szczupłych nie mogę znaleźć, bo bym od jutra tylko marchewkę jadła ;)) A jeszcze karmię :))))

Paulina :szok:kopara mi opadla , Iwa mi sie wydawala taka dosc pyzata jako niemowlak w szoku jestem normalnie.jak chcesz to moge ci ta sukienke podmienic na inna a ta mi odeslesz? jakis mam do niej sentyment:-)

Lilus nie mam priva
pok piekna fasolka

carola maz chyba najzwyczajniej w swiecie zaczol sie juz cieszyc i okazuje to w ten sposob. bedzie dobrze

reklama
Nooo widzę Wiola,widzę... rozpiera go duma...za kilka dni będzie pewnie wszystkim opowiadał...

3 dni temu jak Just wysłała mi zdjęci Ralpha L. dla mnie to mówiłam a po co mi te rzeczy,pewnie się nie przydadzą on mówił, że na 100% się przydadzą i powiedział przed chwilą: a nie mówiłem? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry