reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - ja już napisałam i podtrzymuję :) Musisz teraz myśleć pozytywnie :))))

poczku - o szlag! To się Wam narobiło :( Dobrze, że ten mały lokator osłodził Wam resztę tego dnia :)))

reklama
kocurek : zachowaj bron na czarna godzine, bo u mnie za 30min w domu bedzie slychac chrapanie dwoch malych ogrow :)

poczku - o szlag! To się Wam narobiło :( Dobrze, że ten mały lokator osłodził Wam resztę tego dnia :)))

Eee tam porobilo. Jedyne, ze tatus ludzika nie widzial. Ja to bym takie obtarcie olala... Hmm ale z drugiej strony nigdy nie mialam nowego samochodu :) nic to takiego strasznego. Zycie mnie nauczylo juz co jest klopotem a co bzdura :)
ludzik jest najpiekniejszy :)

kocurek : mozesz powoli sie syzkowac, nie to ze prowokuje ...ale z reka na sercu ... juz slychac sapanie rownomierne jednego ogra, drugi sie naje umyje zeby i za 20-30min bede paczec ;)

mad e: kocur chcial mnie znokautowac fotkami swoimi za to ze mam za grzeczne dzieci, ale ze napisalam ze dzieci nie spia, to doszla do wniosku ze wtakim razie bedzie laskwa i poczeka. A w ciagu 5min mi filutek zasnal i niedlugo dolaczy do niego L. takze juz sie moze kocurek mscic bo juz jest/za chwile bedzie ZA CO :)

poczku - to możemy sobie rękę podać, bo ja też z tych, że materialne jest TYLKO :)))

Idę sobie......

hahaha:-D made kocurro obiecywał pomstę i słowa dotrzyma!! :cool2:
A przy okazji się zmotywuje do dbałości o swa powierzchowność :-p

NIGDZIE NIE IDZIESZ!!!!!!!

hehe... proooszę ładnie :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry