reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos nie żartuj sobie!! :-D:-D:-D
Ale czekaj czekaj... ... Zobacz załącznik 436896... o do tego zmierzać będę.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A tam był Coke w Krakowie, pojechaliśmy z Kamilem na Killersów, ale nie mogę fotki znaleźć z ich koncertu grr.. staliśmy pod samą sceną, fantastyczny był :tak: Kamil mało pałeczki perkusisty nie złapał :-D

reklama
Paulina a jaki to rozmiar 6-12 czy 12-18? jutro z rana ci innej poszukam
Lil do mojej mamy w listopadzie 85 plemnik dolecialy dopiero:-) ja rodzona w sierpniu 86
kocurku powiedz mi czy ty chcesz miec we mnie wroga? normalnie z zazdrosci wszystkie paznokcie obgryzlam:-D:zawstydzona/y:

nie no Kocurek przeginka :szok: czy ty chcesz zebym ja nie spala przez ciebie po nochach ??, takie foty :szok: piekna jestes i tyle !!!
powiedz mi farbujesz wlosy ? jak tak jaki to kolor ? :)))
ja wczoraj robilam jak zwykle ciemny braz i uwaga jakis debil podmienil chyba farby , bo wyszly czerwone :wściekła/y: dobrze , ze na tych ciemnych moich to tylko polysk nawet spoko , ale odrosty hmmm juz nie za fajne ..

Małż wrócił...i zastanawia się jak będę z brzuchem łazić po naszych schodach...nie wiem co myśleć o tym:)

e tam pocieszam :) pisze jak bylo z Natem :) zanim sie obejrzysz bedziesz takiego szkraba miala :))))
nic nie mysl , ciesz sie z chwili , zapomnij o tym co bylo i zaczynajcie z czysta karta od nowa :) teraz macie super powod :)))

Carola, Rureczko ufff! Choć malutkie, ale byłyście! Co za ulga! Martynka już się budzić zaczęła o zgrozo...:baffled:

ja tez bylam :))) i wcale juz nie taka malutka hehe
spokojnej nocki zycze i sobie tez :) moze jutro wejdziemy z dobrymi nowinami ?? :)))

moj Nat niezle zaczal swirowac :)
moze przez to zle spi , bo ma jednak ten skok ?
w kazdym razie ciagle sie ciagnie do siadania , robi mostek !! i to wysoki hehe
pelza po macie , a najczesciej z niej wylazi sam :szok: i ogolnie jest jak zywe srebro , takze skonczyly sie czasy , ze moglam go samego zostawic ... teraz albo kolo mnie , albo na podlodze zeby sobie glowy nie rozbil :)

ide prasowac , ale mi sie nie chce ...

Karola a co, już mówi,że koooopki nie będzie przebierać?;))) niech teraz o ciebie dba i stresów ci nie przyprawia;)

Wiola-tą sukienusię to raczej już 12-18;))

Kocur-nie będę komentować twojej urody, bo aż mi wstyd,że ostatnio swoje fotki wrzuciłam-no, zemściłaś się ładnie;)))

reklama
asionku tak - jakoś raz na dwa miesiące na czarny lub ciemny brąz :tak: Ale mam dość ciemne własne, inaczej bym nie farbowała, bo odrostów nie trawię :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry