reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No u nas z Dzidziolkiem to niestety jeszcze duuuuużo czasu upłynie... Myślę, że za jakieś 3 latka może... Już się z tym pogodziłam, chociaż czasami mnie jeszcze rusza, jak pomyślę sobie, że kolejna z moich koleżanek ma Dzidziusia... Ale też rozsądek się odzywa, że jeszcze nie czas, że trzeba Kruszynce zapewnić dobry start, że sama musze podnieść kwalifikacje zawodowe swoje, pójść jeszcze na studia... Pewnie to i lepiej, no i pocieszam się, że przecież moje serducho nie zacznie nagle mniej pragnąć Dziecka i za te kilka lat będę Go wyczekiwała jeszcze mocniej, niż teraz... ;) O ile tak się w ogóle da ;)

reklama
PAULA - ja w piątek robiłam test ale już jutro wybieram sie do ginka bo nie potrafie tak długo czekac:) nioo to sie ciesze że czujesz sie dobrze :):) a jakieś objawy masz? poza śmierdzącą kawą heheh ??:-D:-D

No teraz to wszytskie muszą juz zobaczyc 2 kreski!!!
mama a co tam za 3-4 razme,za pierwszym musi się udać!!;-);-)
Paula ja tez stwiedziłam ze lepiej poczekac zeby widziec juz Fasolinke i moze serduszko usłyszec bijące,ja ide za tydzien we wtorek i juz przebieram nogami,bo nie moge sie doczekac:-)

ooj dziewczyny chciałabym żeby bylo nas coraz więcej,mam nadzieje ze te najbliższe tesowanka bedą pozytywne,kupujcie test Acon:-):-):-)juz nie moge sie doczekac waszych tesowanek:tak:

szczesliwa a jak ty sie czujesz?i na kiedy masz termin liczylas juz sobie? mi wychodzi wg kalkulatora bb na 11 stycznia

Kasia ja na pewno kupie ten test Acon tak?? musza mi wyjsc mocniejsze kreseczki bo wciaz nie dowierzam:-p

Kasia ja na pewno kupie ten test Acon tak?? musza mi wyjsc mocniejsze kreseczki bo wciaz nie dowierzam:-p

Paula ja robiłam 4 :-) 3 miałam Pink test a wczoraj pani w aptece dała mi włąsnie Acon i tam jest napisane ze jest ultraczuły no i dzis zaraz gruba krecha :-) jak zrobisz test to pochwal się kreseczkami ;-)

Kurczę, tak słucham Dziewczynki co piszecie i naprawdę sama chciałabym już przeżywać to wszystko co Wy...:zawstydzona/y: Wiem, że i na mnie kiedyś przyjdzie czas, ale jestem z natury okropnie niecierpliwym zodiakalnym barankiem... :-D;-) Naprawdę się cieszę, że udało Wam się zafasolkować :-D I będę kibicowała aż do samego porodu, a później jeszcze dłużej :happy:

reklama
PAULA -nie liczyłam sobie jeszcze :):) czuje sie dobrze tylko jestem taka pełna bolą mnie piersi i takie mam skórcze jakby w jajnikach ale słyszałam ze to nicgroźnego bo to ciało sie przygotowuje do maluszka tylko nie wiem ile takie skórcze mogą trwać :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry