reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergeevna no szkoda ze musisz tyle czekac,no ale czasem tak lepiej:tak:
kiedys i Ty bedziesz to przezywac;-)
ja to juz przezywam po raz drugi i to z takim samym zapałem,choc nie wiem czy nie większym:-D

reklama
SERGEVNA witam, nie znamy sie jeszczepewnie mijałysmy się na forum:-):-)
mama przestało padać i właśnie jedziemy nad wodę. Tak raczej na krótko bo o 17 mamy gości:-)
Ciężarówki trzy wy nam tu o każdym newsie dawać znać proszę:-)
Spadam i ide pakować piknikowy koszyk.:-)Do zobaczenia potem:-)
Patrzcie na mój suwaczek:-) Jak mi sie ładnie przesuwa:-):-):-) Niedługo będzie szansa na fasolkę. Teraz mimo, ze juz są przytulanki to nie czuje owuli ani nic na nia nie wskazuje.Czekam na te objawy z niecierpliwością!:-)

szczesliwa ja tez mam takie skurcze w podbrzuszu i w jajnikach ale to chyba normalne:baffled: a piersi tez mnie bolaly ale bardziej sutki i sie powiększyły a teraz to mnie piersi juz nie bola własnie dzisiaj jakos przestaly :eek:

mama05 Miałam napisać jeszcze, że będe trzymała kciuki za staranka :tak:
SERGEEVNA- DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!! ja bede trzymala za Ciebie jak przyjdzie czas na Ciebie:tak::-D:tak:
No teraz to wszytskie muszą juz zobaczyc 2 kreski!!!
mama a co tam za 3-4 razme,za pierwszym musi się udać!!;-);-):-)

ooj dziewczyny chciałabym żeby bylo nas coraz więcej,mam nadzieje ze te najbliższe tesowanka bedą pozytywne,kupujcie test Acon:-):-):-)juz nie moge sie doczekac waszych tesowanek:tak:
KASIAWIE- moze sie uda za pierwszym razem jak u Ciebie czy Pauli,ale raczej nie licze;-)choc oczywiscie bym chciala:laugh2:dobra Domi wypil kakao wiec ide polozyc Go na drzemke,zaraz jestem.

Wisieńko Ty sie tam staraj staraj zebys czasem nie przegapiła owu:-)
miłęgo pobytu nad wodą:tak:ja moze wyskocze z Julka na rower,jak nie bedzie padac,ide odgrzac obiadek bo mój A. juz czeka:-)

mama z takim dopingiem jak nasz to i bez staranek powinno sie udać :-) :-)

Ostatnia edycja:
mama, Wisienka bede szczerze za was trzymała kciuki aby sie wam udalo zafasolkowac jak najszybciej i zebyscie mogly sie tak cieszys ze swojego szczescia jak ja:tak::-D

PAULA - nioo jak też właśnie dzisiaj Krzyśkowi mówiłam że bolą mnie sutki i sa wieksze ehhhe nioo to widze ze przechodzimy podobnie:):) mam nadzieje ze wiecej objawów nie bedzie bo nie wiem co bym zrobiła jakby zaczeły sie wymioty:(

PAULA - nioo jak też właśnie dzisiaj Krzyśkowi mówiłam że bolą mnie sutki i sa wieksze ehhhe nioo to widze ze przechodzimy podobnie:):) mam nadzieje ze wiecej objawów nie bedzie bo nie wiem co bym zrobiła jakby zaczeły sie wymioty:(

objawy to dopiero będą dziewczyny,to dopiero początek,prawdziwa rewoulcja dopiero się zaczniee,nie żebym straszyła,ale tak to juz jest jak się jest w takim stanie ;-) ;-)

Kasiawie - lepiej nie strasz bo mi dobrze z takim samopoczuciem :):) a jak ty sie czujesz w ogóle??

reklama
szczesliwa ja tez boje sie tych wymiotow moja mama ze mna miala straszne az miesiac w szpitalu lezala pod kroplowka bo by sie odwodnila ...a znowu moja siostra nic nie miala tylko jakies dwa tygodnie ja troche muliło i to tak w 6 tyg do 8 wiec kazda ciaza jest inna... no ale mam nadzieje ze nas te przykre dolegliwosci omina:tak:i bedzie nam dane sie tylko cieszyc z naszego stanu:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry