reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki,
troszke mnie nie bylo na forum wiec moze mnie nie pamietacie..
ale wrociłam:-) bo musze z kims sie podzielic moim szczesciem dzisiaj z rana zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki ta druga jeszcze bladziutka ale jest:tak: jeszcze w to nie moge uwierzyc to bylo nasze pierwsze podejscie i nie nastawialam sie od razu na sukces a tu taka niespodzianka :-)jestem taka szczesliwa:-):-D

reklama
PAULA85-GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO to mamy wysyp ciężarówek:tak::-Dsuper,niech sie w koncu zacznie i niech beba u nas dobre wiesci!! jak umiesz to wstaw zdjęcie-pochwal sie :-D:-D:-Dsciskam!!

dziekuje mama:-):-):-)
no kurcze niestety nie mam jak wstawic zdjecia:no:

PAULA- to nic najwazniejsze ze sa 2 kreski:tak:i widze ze testowalas przed terminem bo suwaczek pokazuje jeszcze 2 dni do testu:-D:tak:jakie masz objawy??

nio juz nie mogłam wytrzymac:-D:tak:
moim pierwszym obiawem (to tak po tygodniu zaobserwowałam) były powiekszajace sie bolesne sutki i troche podbrzusze mnie bolao tak jak na okres i jajniki raz jeden potem drugi:baffled:

Witam się,

paula85, wielkie gratulacje.
Wisieńka, myślałam wczoraj o Tobie, pisząc na temat wątku zamkniętego.:-)
mama, jutro na zamkniętym. To jesteśmy umówione:-D:-D:-D:-D
Przypominam, tak jak pisała mama: Jutro te dziewczyny co mają dostęp do zamkniętego, niech podadzą swoje propozycje.

u nas pogoda, hm... ani ładna ani brzydka. :crazy:, ciekawe w którą stronę się rozwinie. Karol śpi, koty też śpią, tzn nie śpią, tylko się wylegują;-):-) F gra w piłkę, a ja tradycyjnie w wolne dni, biorę się za porządki.
agnieszka, nieźle ci te @ wariują.
Sol, ulewy życzę.

paula GRATULUJĘ GRATULUJĘ. Oj zaczyna siędzać na naszym forum:-)Pewnie niedługo będziemy forum ciężarówki 2011. :-)]
joseh witaj. Jak tam samopoczucie? Byłaś u gina?
Kasiawie jak długo zamierzasz pracować???
mama to z nas prwdziwe spiochy. U mnie zaczęło padać, jasny gwint i temp spadła do 14.Kawusię juz wypiłam i na razie druga nie wskazana.No i zjadłam rosołek:-)A mój rosołek to hoho, znany w całej okolicy:-)
zapmarta czuje się wyróżniona:-)miło z Twojej strony:-).I w końcu cię "Widzę"

Wróciłam!! Na chwilę, ale zawsze to coś :)
Paula ogromne gratulacje!!!!! Spokojnych miesięcy do rozwiazania!!!

mama podejrzewam ,że jest trochę problemów jest z imieniem, ale i tak uważam , że fajne. :)

Wisieńka to podrzuć trochę tego sławnego rosołku!!

reklama
ZAPMARTA- czesc Slonko-tez pomyslalam o naszej pogodnej Wisience;-):tak:ale cicho sza,nic Jej nie mow:-Dja tez za godzinke klade Domisia a narazie dokazuja z Zuza u gory...
WISIEŃKA- a no i u Was deszcz sie pojawil:eek::sorry:szkoda bo myslalam ze Wam sie uda ten wypad nad wode:sorry:
PAULA- czyli objawy mialas klasyczne:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry