reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Normalnie się cieszę, jakby to był mój kropek :zawstydzona/y:
Ech....wyczekany taki :)) jeszcze żeby naszej Zizi się udało.......:)))

Lil dzięki za radę, ja zielonego pojęcia nie mam co kupić :( a powiedz mi jak teraz można cycuchom ulżyć? Piersi jako tako mnie nie bolą ale sutki... nabrzmiało swędząco bolące są... można czymś smarować, coś przykładać??

Hehe,pierwsze co jak zobaczyłam to pytam lekarza co to,torbiel znowu czy co?? A on ogląda,mruczy pod nosem,zagląda,patrzy...mówię mu: powie pan coś czy nie?Bo zwariuję...
No i mówi: ojjj dziwny przypadek z panią,dziwny...to wygląda na ciążę, zaraz powiększymy i obejrzymy...
A ja pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to: KROPEK:)

Olivka - ja Ci tylko powiem, że ja sama byłam takim przyczajonym KROPKIEM :-))))) Takie KROPKI są superrrrr!!!!!!!!!!!!!
Tyle, że ja się czaiłam cztery miesiące :-D))) taka byłam i JESTEM nieśmiała :)))))

Carola KROPEK!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rureczko hmmm jak teraz Cię swędzi to ja bym smarowała bepanthenem lub inną maścią na brodawki dla matek karmiących - ale za dużo tam nie gmeraj, bo stymulacja nie jest dla Ciebie na razie wskazana..Ale smarować musisz jak Cię swędzi...pewnie skóra się rozciąga...

Dzień dobry!

Dzisiaj zagoniona jestem. :laugh2:
Nagadałam się w robocie. Koleżanka rozkręciła się tak, że babeczka z rachuby do nas zajrzała czy wszystko ok hahah
Stefan nam coś kuleje :-( biedactwo. Lecimy do weta, potem odstawiamy kota do domu, potem basenik z malutkim, potem na zakupy małe. Obdzwoniłam chyba wszystkie sklepy dziecięce za fotelikiem i nigdzie go nie ma:no:- zamówią. Ale do 2 tygodni a ja chcę w tym tygodniu! :wściekła/y:(uwielbiam tego emota)

Mam nadzieję, ze nie będziemy musieli z Allegro korzystać... Na weekend w planach wyjazd, i fajnie byłoby już go mieć. Jak nie dostaniemy go, to pewnie nie pojedziemy

PAULINKO nie ma ich nigdzie już. A jeśli chcesz coś z Tesco, ja mam przecież jeden pod nosem, drugi kilka km dalej, taki 24h i jeszcze inny po drodze do mojej mamy...

To tyle. Pędzę z sierściuchem- inwalidą i młodym.

EDIT:
CAROLA co ja czytam? Kropek??? Gratulować? &&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry