reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wstalam:-)
polozylam Iwe spac i sama padlam razem z nia:-)
o Paulina:-) sliczne buciki
Just super lupy:-)
Maran fajnie ze mialas rodzicow u siebie, zawsze to odpoczynek , nwet jezeli nie tyle fizyczny to psychiczny napewno. pisz do nas w wolnej chwili bo my tesknimy za swoimi wystaranymi :-)
Carola ja czulam ze u ciebie cos sie wydarzy:-) ale ciaza ? :-)staraj sie w miare mozliwosci byc spokojna , po nastepnej wizycie bedziemy gratulowac i glskac po brzuszku:-*

reklama
I z Małżem coś skrobiemy,szukamy wyjścia z sytuacji....

I idę zrobić obiad...
Modlę się też żeby dzidzia urosła i została...To będzie ciężki tydzień:(

Narazie nie dziekuję...poczekamy,trzymajcie &&&&, z resztą jakoś dam radę:)

Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiola-hej;)

Bałam się już pytać, czy chcesz, żeby z Tobą została w obecnej sytuacji...... :sorry2:
Skoro chcesz, to nic tylko czekać i myśleć..... pozytywnie :):*
Ooooo rany........

Muszę kawę...

Carola kciuki trzymam mocno!!! &&&&&&&&&

Wioluś Ty się nie obijaj tylko co masz mi dać to daj :-p Inaczej klaps na gołą pupę!

Kocurku
nadal myślę o tych jabłkach....:errr::eek:

rurka ciekawe z czego te pudelka czy to taki kartonowe czy co?
aha te wkladki laktacyjne sa dobre, ja je czasem kupowalam jak w Irlandii jeszcze ieszkalam. jutro pojade do lidla to tez sobie zakupie

lil ja tez cie kocham:-p

wiolu właśnie nie wiem... na stronie widziałam, takie różowe mi się podobają. Mówisz, że wkładki z lidla dobre? Może tez kupię...

Kocurku :* Kawa? No nie odmówię :-p

Olivka - musisz myśleć teraz pozytywnie :) Mój Igorek też był w maleńkim pęcherzyku, i w dodatku płaskim....lekarz dawał nam 50/50, a jednak jest!
I urodził się wielki jak dąb :-) Twój kropek też sobie da radę :))) tylko musisz w niego wierzyć....skoro się przyczepił, to z jakiegoś powodu ;-)
Kciuki ogromne :))))))))))))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry