reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie w poniedziałkowy dzień :):)
U nas nie pada, ale zachmurzone niebo jest i nawet ciepło :)
Zostałam sama w domu, wszyscy sobie gdzieś poleźli, to korzystam i na bb zagladam .

Ktoś się pytał o obserwację śluzu itp. Trzeba poszukać informacji na temat Naturalnego Planowania Rodziny. NPR opisuje 3 metody. Nie jest to trudne, ale systematyczność jest potrzebna. Żeby dobrze się posługiwać tą metodą to tak koło 6 cykli trzeba obserwować. Ja nie mam cierpliwości , nie mówiąc już o systematyczności :):) cud że nie zapominam tabletek łykać :):)

Kasiawie śliczne krechy!! Ty już nie stresuj się zagnieżdżaniem. Trzymam mocno kciuki za udane 8 miesięcy ciąży i bezproblemowe urodzenie zdrowego bobasa!!!

Szczęśliwa pięknie wygląda nowy suwaczek!! Super , że rodzice tak zareagowali!

sol koniecznie odczulanie!! Po co się masz tak męczyć, szkoda tylko , że nie na wszystko możesz, ale pyłki to i tak dużo :)

mama masz piękne oryginalne imię!!! Bardzo fajnie! :)

A my wczoraj mieliśmy grilla i zjadłam pyszną kiełbaskę i mięsko , mniam mniam, dzisaj także robimy grilla , komu wysłać kurierem upieczoną kiełbaskę :):) ??

reklama
Czy ktoś uwierzy, ze ja wstałam dopiero całkiem niedawno:-pAz mnie plecy bolą od leżenia:-)Rozkosz.
Kasiawie, szczęśliwa- cudowne kreski, są to przeciez jakby pierwsze zdjęcia waszych dzidziusiów:-)Dbajcie o siebie jak nalezy i realcje proszę dokładne bo wszystkich wasz temat interesuje. Ja to sie ciekawię o gina. Niby do mojego chodzę długo ale nie w połozniczych sprawach, no i wszystko buło w miarę dobrze więc nie jest , ze tak powiem przetestowany.:tak:
Kasiawie zapisałam nazwę testu i mam nadzieję, ze szybko mi sie przyda. W końcu jesteś spokojna a to bardzo wazne:-)Jak tam zapaszki i brzuszek czy masz jeszcze bóle rozciągania macicy??:-)
mama zestarzałam się jak nic;-) kiedyś oglądałam te wszystkie paskudztwa , nawet hostel z niejakim obrzydzeniem ale bez większych ekscesów. A piła:szok: prawie zwymiotowałam przy pierwszych scenach. Fuj koles wycinał nożem sobie sadło a kobitka ucinała rękę. Obrzydlistwo.:szok:Wole juz komedie romantyczne, albo seriale typu Jim wie lepiej. Masz rację Dejavu fajny film. I jeszcze efekt motyla 3,też fajny.Pogoda u mnie znośna 19 stopni i bez :-(deszczu ale widze z okna czarne chmury
agnieszka kreseczki nie moje niestety ale wróżba przecudna. Dziekuje ci serdecznie bo to na pewno dobry znak:-)
zapmarta my sie jakos mijamy na forum i jakoś się stęskniłam:tak:
kinga dużych wrażeń na 3d i uważaj na smoki księzniczko bo nam będzie ciebie brakowało:-)
szczęśliwa masz suwaczka, udało się i piękny:-) ci on
Sol ja ci wspólczuję z tą wredną alergią. Właśnie pomyslałam o tabsach ale przeciez ty faktycznie nie możesz. Mój Maciek czasem mimo tabsów się męczy. Zestaw leków na astmę z wiekiem mu się zmniejszył, ale katar i oczy są dalej okropne. Oby twoja Karola tego nie odziedziczyła. Ja Maćka nie odczulałam, gdy to chciałam zrobic były bardzo rozbiezne opinie a jak juz sie unowocześniło to mu zaczeło przechodzić:-)Tez ma na kurz, pyłki, plesnie , grzyby i roztocze. Pełen zestwa. Dobrze że nie na zwierzaki:-)Wypłukuj to dziadosto chociaz silą fizjologiczną i życzę ulewy:-)
Kawusia cudowna od mężusia. Wczoraj mielismu huczne staranka. Mam nadzieję, ze żadna nas nie słyszała. Łózko ma 2 lata a juz skrzypi. :szok:
margolcia
witam poniedziałkowo , my tez jak sie nie rozpada pgrilujemy nad wodą.

Ostatnia edycja:
Juz wróciłam do was:-)
Witam dziewczyny z któymi się nie witałam:-)
Sol współczuje z tą alergią,to musi być okropnie trudne jak wszytsko pyli:-(
Szczęśliwa no Twoje kreseczki tez niczego sobie,jesczze raz gratuluje:-)będziemy obie mamai styczniowymi:-)no chyba ze sie cos komus przyśpieszy;-)
suwaczek piękny:-)mnie tez juz kusi żeby zrobić:sorry:
Wisenko no juz jestem bardziej spokojna a to najważniejsze,no i przecież @ nie ma to kolejny powód:-)
A co do objawów,to czasem mnie jeszcze pobolewa,ale to nic strasznego,niech ta Fasolka się tam rozgości,byle jej było wygodnie:-)
aha czytałam ze jednym z pierwszych objawów mogą być zaparcia, a u mnie jest przeciwnie,dzis leciałam jak szalona,wczoraj to samo:-D

margolcia dziękuję i juz sie nie stresuje zagnieżdżeniem,teraz spokojnie (w miare-o ile to możliwe;-)) czekam na wizyte :-)

Ostatnia edycja:
wisieńka grill nad wodą... mmm rozmarzyłam się. Nam musi wystarczyć ogródek i woda z węża ogrodowego :D:D

Ja nie lubię horrorów, bo mi się potem głupoty śnią!

uciekam , bo mnie wołają, do napisania znowu. Miłego dnia wszystkim życzę!!!

Ostatnia edycja:
Kasiawie kiedyś juz tu pisałam ,ze moja psiapsiuła nie miała żadnych objawów oprócz właśnie latania do kibelka. Śmiałam się z niej okrutnie, ze to żaden objaw.No i jest Zuza. Więc pewnie twój organizm też tak reaguje. Ładnie to napisałaś: Niech fasolka się rozgości:-)

Czy ktoś uwierzy, ze ja wstałam dopiero całkiem niedawno:-pAz mnie plecy bolą od leżenia:-)Rozkosz.

kinga dużych wrażeń na 3d i uważaj na smoki księzniczko bo nam będzie ciebie brakowało:-)

To sobie pospałaś! :) ja też lubię spać i dziś do 10 praktycznie w łózku byłam ;P ja się ma możliwość i się lubi to trzeba z tego korzystać! :)

Jak wrócimy na pewno się odezwę jak było:)
zaraz się zbieramy. Do pozniej dziewczynki! :-) buziaki!!

czesc dziewsczyny
witam sie i ja choc juz standardowo - tylko na chwile :)
jeszcze raz gratuluje dwukreskowym dziewczynom!!!! :) no to czekamy z niecierpliwoscia na rosnace brzuchy i piekne fotki :)

pozdrowionka dla wszytskich, pa pa!!!!

Margolcia- witaj i dziekuje za opinie na temat imienia choc mam z nim rzy swiaty:eek:i czesto jestem Krzysztofem:crazy:jk urodzilam Zuze to nie dostalam macierzynskiego przez 4 m-ce bo mysleli ze walek jakis ze facet chce kase wludzic i musialam udowadniac,ze nie jestem wielblądem-i sporo mam takich historii:crazy:no,ale dość;-)
WISIEŃKA- czesc i wierze ze moglas dopiero wstac ja w sobote i w ndz.wstalam przed 10 bo Tomi z dziecmi na dole to sobie pomyslalam a co bede sobie zalowac:laugh2:a teraz zrobilam kawe bo normalnie oczy sie zamykaja...

Wisieńko no śmieszny objaw-w pierwszej ciąży miałam zaparcia ale to poźno pewnie mnie to jesczze czeka:-)

ide pobawić się troche z Julką w końcu mamy dzis poniedziałek dla siebie,bo jutro juz do pracy :zawstydzona/y:wpadne później do was jak Julke połoze spać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry