reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku pod kołdrę uciekam :-p Przytul męża za to, że się tak stara - kochany facet! Pierożki można z pesto? Bo szukam nowych pomysłów na obiad ;-)

no takie wloskie ravioli/tortellini to w ramach sosu zawsze uzywam pesto i nic innego. a dzis kupilismy takie duze - chyba sie cappellini nazywaly "caprese" (pomidory, mozzarella, bazylia), "arabbiata" (pomidory, mozarella, na ostro) i takie pyszne z ricotta, pieprzem i cytryna. to jest niebo w gebie! na miejscu robione w tych delikatesach, codziennie swieze. niestety ze wzgledu na cene nie da sie ich jesc codziennie, a szkoda :)
a makaron z pesto to najszybszy mozliwy obiad. pamietaj tylko, ze pesto nie nalezy podgrzewac! ma sie ogrzac od makaronu/pierozkow. makaron ugotowac, wymieszac z pesto, polac oliwa, posypac parmezanem/grana padano i pach obiad w kilka minut :)

a ja znow zasnelam znow m mnie obudzi, poogladalismy serial i ide spac dalej. a taks ie objadlam tymi pierozkami... cierpie teraz okrutnie.

rurka - u nas na odwrot. m mowi juz o rodzenstwie dla ludzika a mi sie na to robi tylko bardziej niedobrze... :no: czytalas moje katarowe rady?

just!!!!!!!!!!!!!! dziekuje Ci za tak radosne zdjecia na dobranoc!!!! buziak!

reklama
kurcze ogarnac sie nie moge :szok: jeszcze w allegro przez was sie wkrecilam :-D

Just cudna kobieto :) brat podobny do ciebie :) a Remik to slodziak jakich malo !! :)))

Libby Asionek to od pizzy:zawstydzona/y: człowiek stary i glupi... najadłam się na kolacje dwa kawałki i to mozzarella mi zaszkodziła:no: teraz już lepiej, ale dzisiaj dietka, kisielek i chrupki kukurydziane!

o kurcze :( wspolczuje przejsc w takim razie !!

asionek taki maluszek z dnia na dzien osiaga nowe umiejetniosci. jakie to wspaniale no nie?

oj tak :) jaram sie tym jak glupia hehe

nie no przegielas !! marcepan kocham , a do tego sliwki i czekolada to musi byc raj w gebie :))) bedzie mi sie to snic na bank hehe

a od niespania jozefinka bedzie niedlugo wygladac tak :

hehe moze nie bedzie tak zle :)
i jak plan wypalil ??
ide na FB lukac na P :)))

Kochane seks mi dziś grozi :szok::szok::errr:

nie no wymieklam :-D:-D:-D

Zasiedziałam się na fajnej komedii z M. :-):-D
Dobrej nocki!

A w ogóle jutro obchodzę pierwszy raz Dzień Matki jako mama (tu 12. lutego)!!!
:happy2::happy2::happy2:

First!!

Poczku czytałam, dziękuje. Zamiast wody morskiej mam sol fizjologiczną ale niewiele mi to pomaga, nie zostaje nic innego jak się przemęczyć.

Mary w takim razie wszystkiego naj ;-)

U nas wczoraj było TOTAMTO:szok::szok::szok: i to nie ja chciałam:-D:-D

Witam się!

No i znów mnie rozkłada!!! :angry::angry::angry: Obudziłam się z tak zawalonym nosem, bólem gardła i mięśni i stanem podgorączkowym 37,2, że nici z nart... :no::no::crazy::crazy:

Zmykam do wyrka.
Miłego dnia!

hej

ale spokoj niedzielny tutaj :)

mary : zdrowka !!! i wszystkiego naj w okazji twojego swieta :)
zrob koniecznie pamiatkowe zdjecia :)

rurka : Ooooo ! io co jak bylo ? hahahhahahahaha ;-):-)

a u nas niedzielna harmonia. uwielbiam to. zero pospiechu, organizacji, paczenia na zegarek. Maz uskutecznia swoj niedizlenyt rytual po niedizlena gazete, ja kawa i muzyka, L. sie bawi, filutek paczalkuje. za oknem zimno. Nic tylko zaszyc sie tu i juz nigdzie nie wychodzic do wiosny :)

made : oto obiecana fotka fantow :

Mary najlepszego z okazji Dnia Matki i zdrówka! Kiedy się u Was wiosna zaczyna???

Just Ty jesteś jak Słońce wiesz??? Śliczne fotki!!!!!!!!!!

Asionku Tobie niech te śliwki się nie śnią tylko je zrób! To naprawdę prosty przepis jak na takie cudo - pach pach pach i już gotowe - mówią dwie lewe ręce w kuchni...:-p

Jos a cóż to za piękne fanty???

A spanie u nas coraz to gorsze - dziś to ja nie wiem co się działo....co pól h cyc albo spanie u mnie na klacie - ale co to za spanie??? Co się robi???:eek:

reklama
boogie... PIĘKNA JESTEŚ ZAISTE ISTOTA... :-):-):-):-):-):-) - nasze słońce, to fakt :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A to Ty masz BRATA ??????????????????????? :szok:

LILI jo jojoj..... to nawet już gorzej niż u nas....... ale humorek widzę dopisuje :))))))))))))))))))))))))

Tata nas nawiedził niespodzianie, mój :oo2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry