reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe Boogie

Libby-tak tylko rzuciłam, bo mieliśmy sami dylemat co kupić Danielowi jak też tak szybko nam rósł;))
ojej, twój W. idzie sam??eee...nie,chyba z kumplami bardziej, co?;))

reklama
Bogusiu :* - made robi przelewy :confused:
Postara się nie zejść na zawał i jeszcze zajrzeć :))))

Libby mam brązik,lekko ciemniejszy:)

Co do fotelików to polecam ten Made, Maxi Cosi:)
A potem taki jak mam ja:) Najlepszy w testach w tym przedziale wagowym:)

Używacie elektrycznych poduszek dla maluchów w aucie?Ninka nie może się obejść bez swojej:)))) Ostatnio Oliwce kupiliśmy na podkładkę samochodową:)

a ja się boję oddychać w tej chwili...Maja znów rozdzierająco płakała...ogólnie mamy problemy ze spaniem, nocki nieciekawe, w ciągu dnia śpi 3 razy po 30min.-budzi się z rozdzierającym płaczem...moja mam chce mi dać pieniążki na kolejne usg jej główki, bo może coś z tą paskudą się dzieje...ale przecież nie powinno...prawda?????

Paula może zębuchy?

Wiecie???Nie uwierzycie! Schudłam 2kg w 10minut!!!!!!!!!!!!!!!
Kto zgadnie jak????No kto?
Idę robić wąsa a Wy zgadujcie:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry