reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary nawet nie wiesz ile ja razy w nocy sobie leżę i myślę: "Oj zapomniałam naszej Mary tego i tego napisać!" - z pozostałymi osobami też tak mam...gonitwa myśli po prostu....I oczywiście też Ci gratuluję tego sukcesu!
Ja pocieszam się, że z Maciusiem jakoś to spanie poszło, a z Martynką choć nie wiem jak pójdzie, to jednak jak będzie nastolatką to jak mi się w pokoju zamknie to jeszcze zatęsknię za jej ciepełkiem pod kołderką!
Jedyny minus - to jest 18 a ja już od dłuższego czasu padam na twarz...co półtorej godziny pobudki to nie wiem jak długo wyrobię...

Poczku no ja takiej wiosny to Ci zazdroszczę! U mnie to już kolejny sezon w piaskownicy będzie :-p No ale może też uda się w końcu wyjść gdzieś do pubu na piwko z soczkiem! Ależ mi się chce pić!

Paulinko
no właśnie z tymi bucikami u maluchów....Ja miałam takie trampki wiązane dla Maciusia, ale nie mogłam mu ich w ogóle założyć! Bałam się, że mu stópki uszkodzę - bo ciężko się wkładało i trzeba było wpychać. Także dopóki Maciuś nie chodził to nie miał ani butów ani kapci - a jak zaczął chodzić to w pierwszej fazie miał tego typu skarpety:
Skarpetki z podeszwą ABS Sterntaler 21/22 Jesień (2081304563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja takie coś polecam, bo dziecko pewnie stawia kroki i się nie ślizga..

Kocurku Made
! Tygrysek super! Pięknie pasowałby do mojej Martynki!

pok - a nie masz możliwości zakupić takiego łóżeczka z drugiej ręki?

Od znajomych nie bardzo,bo wszyscy dzieciaci rodza znowu zaraz :) a takich obcych uzywanych to nie wiem... Poszukam ale mala szansa.

Mozecie mi podac jakies sprawdzone polskie sklepy z meblami i gadzetami?chcialabym ceny porownac i zobaczyc czy wybor w pl nie jest przypadkiem wiekszy.

Kocurek - a gdzie myszka? :eek:

Liluś hahahaaaaa :-)))) Borysek już zaręczon :cool: z niejaką Oleńką, co to ma geny w sobie ukraińskie :)))

poczku - a jakieś portale coś na kształt Allegro czy cuś? ;-)

Ostatnia edycja:
Made ekhm.......Mój dziadek był z Wilna...co Ty na to?? :cool2::cool2:

A Wy się z Kocurkiem bawicie w Tygryska i Myszkę w tym wieku? :-p Chodzi mi o wiek dzieci...nie za małe?? :-p

Liluś kusicielko Ty :-p:-)))))
A co to za warsztaty, te, na których dzisiaj byłaś?

Allegrowe na razie nie, bardziej sklepy. Popatrze co jest i w jakich cenach a potem siezobaczy czy da sietakie znalezc na allegro/ricardo/ebayu

reklama
Made wklejam Ci linka o tych warsztatach - generalnie zawiedziona jestem, bo myślałam, że dostanę super receptę na to spanie, ale takiej recepty nie ma :-p Ale cieszę się, że już nie będę się łudzić i dam Martynce wszystko, czego będzie potrzebować - czyli będę kołysać, dawać cyca, spać razem - aż padnę :-p
Ach śpij, kochanie! czyli kilka słów o dziecięcym (nie)spaniu – 4.lutego (sobota), godz. 10-13 | Stowarzyszenie "Rodzina Inspiruje!"

Ogólnie warsztaty na plus dla mnie :-) Bardzo lubię wszystko, co związane z trendem RODZICIELSTWO BLISKOŚCI i ŚWIĘTEGO SPOKOJU (mojego i dziecka)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry