reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka - oj..... Ciekawe co to bylo, ze kapcia w dwoch oponach na raz. Moze bylo zle cisnienie ustawione czy cos? Niefajnie... Policz do dziesieciu i oddycha. Bedzie lepiej :)

A mnie znow mdli jak jasna ciasna, wiec nie bede tu nudzic.
Ja z kolei ogladam na stronie "autour de bebe" :)

reklama
Mademoiselle, Just - dziękuję za zauważenie dziś mojej skromnej osoby, bo już prawie prawie byłabym tu zupełnie niewidoczna... :confused2::cool:

Mademoiselle - dzięki, kochana! :-) Stresa mieliśmy, jak Mia zniesie przeprowadzkę, ale udało się! :happy::happy::happy: Ufff, oby tak dalej! A jak u Ciebie?

Just - piękne podsumowanie!!! :-):-):-) Ależ Ty spostrzegawcza jesteś! :-)

Paulina - śliczne masz dzieci i sama jesteś bardzo śliczna babeczka!

A mnie się zniknęło, bo bryknęliśmy odstawić Mię do babci i na zakupy. I... kupiliśmy sobie NARTY biegowe! :-):-):-):-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Jutro brykamy je wypróbować, bo dziś już się ciemno zrobiło...

Teraz muszę z kolei zmykać odebrać Mię, więc znów znikam.

Ale wrócę! :-):-)

Mary - zapewniam, że nie tylko moja skromna osoba i Bogusia zauważyłyśmy Wasz wielki sukces :tak: Czasami się zwyczajnie zapomina w trakcie pisania :)))
Jak można pominąć taką serdeczną osobę, no jak? To niemożliwe....
A u mnie spanie w dalszym ciągu na rękach, tylko u mnie wynika to z braku konsekwencji i kszty lenistwa :zawstydzona/y: a no i ten maluszek jest taki cieplutki :-))))))
Zazdroszczę tych biegówek, u mnie nie ma nawet warunków na rolki :sorry: Przyjemnego wieczoru Kochana :)))))

poczku - byle do wiosny i zobaczysz jak to wspaniale w drugim trymestrze :))))

Dziękuję za usprawiedliwienie :sorry: Pomijam hurtowo czasami... yyyy znaczy się... zapominam :eek: odpisać :eek:

CO JA PISZE ??? :baffled:

Ostatnia edycja:
Mary - zapewniam, że nie tylko moja skromna osoba i Bogusia zauważyłyśmy Wasz wielki sukces :tak: Czasami się zwyczajnie zapomina w trakcie pisania :)))
Jak można pominąć taką serdeczną osobę, no jak? To niemożliwe....
A u mnie spanie w dalszym ciągu na rękach, tylko u mnie wynika to z braku konsekwencji i kszty lenistwa :zawstydzona/y: a no i ten maluszek jest taki cieplutki :-))))))
Zazdroszczę tych biegówek, u mnie nie ma nawet warunków na rolki :sorry: Przyjemnego wieczoru Kochana :)))))

Mademoiselle - e, tam, czasem faktycznie niezauważona pozostaję, ale tak chyba kazdy ma czasem. Albo ciężko się wbić w temat, albo czasu brak, by wszystko nadrobić, odpisać i być na bieżąco... A co do naszego sukcesiku, to musiałam o tym napisać! ;-);-)
Ja też troszkę mało konsekwentna byłam, bo my wcześniej chcieliśmy, by Mia spała u siebie, ale w sumie myślę, ze nic się nie stało, że spała u nas 2 miesiące. ;-);-) Oj, obym tylko nie miała teraz przechlapanej nocki za to, że tak małą nachwaliłam... :eek:

OK, spadam.
Do potem.

Ja juz sie wiosny nie moge doczekac! Bede brala ksiazke i sru do cafe nad jezioro na pol dnia :) bedzie bosko!

Nie ma nigdzie lozeczek takich, jak mam w glowie... Drewniane, z wyjmowanymi dwoma szczebelkam, z szuflada i w takim kolorze, co jak go zobacze to bede wiedziala, ze to ten a opisac nie umiem :)
m sie wlasnie zastanawia czy tu kupowac czy w polsce, bo roznica w cene zabojcza ale dostawa do szwajcarii tania tez nie bedzie i jeszcze nam podatek policza po drodze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry