reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just : hej :) A jakze :) uhuhu :)))))))))))) od razu sie czlowiekowi paczenie na swiat zmienia :)

komu ricoré?

Bogusiu - właśnie, właśnie...zapomniałam Cię wyściskać,wycałować i w ogóle to com zwykła zazwyczaj, czyli najzwyczajniej w świecie podziękować!!! :zawstydzona/y: Oczywiście, że informacje się przydały, mam piękne i tanie akryle :*:*:* reszty nie brałam, bo płótna kiepskawej jakości, a pędzelki i sztalugę to ja mam :-p:-)

PACZkow moze juz nie ma ale za to POCZek na chwile wpada powiedzic, ze glowa chiwlowo ciut lepiej i nawet mieszkanie z lekka ogarniete a teraz na wszelki wypadek poczek jedzie do swojego doktora rodzinnego z tym katarem zalgajacym i kaszlem co sie wczoraj wlaczyl i opryszczka naustach no i tym strasznym bolem glowy, co jest ze mna od srody.
odezwe sie wieczorkiem!

Poczku zdrówka.

Ja dzisiaj odebrałam wyniki tarczycy i troszkę mam małe tsh. Endo kazała mniejsza dawkę leków brać i za tydzień kontrola. Jakie to denerwujące jest, takie kłucie, sprawdzanie, czekanie na wynik i nadzieja, że będzie dobrze:zawstydzona/y:

Made polecam się :cool2: :rofl2: ja laik w tych sprawach, więc już oko profesjonalisty musiało ocenić, ale info mogę przekazać :tak:

Kocurrek
wracaj z tym królewcem, nie wyPACZĘ!!!:no::-p :-D:rofl2::-D:rofl2:

Jos Ricore już trzymam w dłoni, to możemy sobie chlusnąć, żeby nie usnąć :-D

poczek : lec! i zdrowka !!!

ja sie chwilowo oddalam, zoladek filutka wzywa !

rureczko : mniam mniam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry