- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
Bogusiu - właśnie, właśnie...zapomniałam Cię wyściskać,wycałować i w ogóle to com zwykła zazwyczaj, czyli najzwyczajniej w świecie podziękować!!! Oczywiście, że informacje się przydały, mam piękne i tanie akryle :*:*:* reszty nie brałam, bo płótna kiepskawej jakości, a pędzelki i sztalugę to ja mam :-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Jos ale tylko dwa
ooo to teraz Made będzie malować moje misie
ooo to teraz Made będzie malować moje misie
mademoiselle
Fanka BB :)
rureczka - przed narodzinami Zuzi na pewno zdążę :-))))
PACZkow moze juz nie ma ale za to POCZek na chwile wpada powiedzic, ze glowa chiwlowo ciut lepiej i nawet mieszkanie z lekka ogarniete a teraz na wszelki wypadek poczek jedzie do swojego doktora rodzinnego z tym katarem zalgajacym i kaszlem co sie wczoraj wlaczyl i opryszczka naustach no i tym strasznym bolem glowy, co jest ze mna od srody.
odezwe sie wieczorkiem!
odezwe sie wieczorkiem!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Poczku zdrówka.
Ja dzisiaj odebrałam wyniki tarczycy i troszkę mam małe tsh. Endo kazała mniejsza dawkę leków brać i za tydzień kontrola. Jakie to denerwujące jest, takie kłucie, sprawdzanie, czekanie na wynik i nadzieja, że będzie dobrze
Ja dzisiaj odebrałam wyniki tarczycy i troszkę mam małe tsh. Endo kazała mniejsza dawkę leków brać i za tydzień kontrola. Jakie to denerwujące jest, takie kłucie, sprawdzanie, czekanie na wynik i nadzieja, że będzie dobrze
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made polecam się ja laik w tych sprawach, więc już oko profesjonalisty musiało ocenić, ale info mogę przekazać
Kocurrek wracaj z tym królewcem, nie wyPACZĘ!!!
Jos Ricore już trzymam w dłoni, to możemy sobie chlusnąć, żeby nie usnąć
Kocurrek wracaj z tym królewcem, nie wyPACZĘ!!!
Jos Ricore już trzymam w dłoni, to możemy sobie chlusnąć, żeby nie usnąć
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Pacze na ten krolewski i pacze... a on sie piecze i piecze ...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: