reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku a może to dworski sernik? Ten królewski na pole hej!!!!!!!!!

Rureczko Zuzia sobie te paczki wypaczyła?? Zuziu tylko nóżkę z żołądeczka mamusi, coby spokojniejszą nockę miała!

Jos ileśta pospali???

reklama
Lil córce przekaże, może dzisiaj dane będzie mi spokojnie się położyć do łóżka:tak: Jak pazurek Maciusia?

Dziewczyny u Was też tak zimno? Ja wczoraj czapkę i szalik kupiłam... czapki w życiu nie nosiłam, bo strasznie nie lubię, te mrozy mnie zmusiły:szok:

Zimno zimno Rureczko...OJ ZIMNOOOOO!!!!

A pazurek usunięty (prawie cały), ale się martwię, bo Maciuś wciąż nie chodzi i mówi, że go nóżka boli..

lilus jak narazie to napewno paluszek jeszcze go boli, mysce ze 2, 3 dni i bedzie lepiej.
glowa mi peka , przeziebienie mnie rozklada

Oleńka Cię *APACZYKU uratowała :-p:rofl2:

poczekam cierpliwie z talerzykiem :tak::laugh2:

a koleżankę Made też jakaś koopa wciągnęła?? :confused: hop hop :rolleyes2:

POK wracaj do nas prędko ;-) poPACZYMY na siebie :-D

reklama
lil : ja jakies 1h30, poldek ok.2,5 a filutek jakies 2 bo zasnal przede i pozniej mnie obudzil :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry