reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja z innej beczki :

po raz pierwszy od wielu lat slucham polskiego radia :)

rmf fm online :) normalnie mam szal :)))))))))
a jak mi dziwnie slyszec polski glos hahahahahhaha
j
a mozna tv poslka online gdzies zdobyc ??????? to moze sobie jeszcze bede tvn i inne ogladac !!! :szok::-D:nerd:

reklama
rureczko dodzwonilam sie do kobitki, odpisala mi ale meil nie doszedl. pozatym stwierdzila ze moze zle cos wyslala bo chciala wyslac do kilku osob ta sama odpowiedzi.przeprosila . ogolnie mysle ze jest wszystko ok, tym bardziej ze jest jest to firma i ogolnie allegro sprawdza firmy. wiec na moje ok jest ok i ja zaufam kobiecie.

jos mozna miec polska tel na kompie , moj M ostatnio jaka strone znalazl i oglada tel i slucha radia przez kompa. pozniej ci napisze co to za strona bo ja sie nie znam

rureczko super zakupy, to juz chyba wyprawka odziezowa kompletna co? czy jeszcze ci czegos brakuje?

juz? cos czuje ze nie wytrzymasz do porodu zeby nic nie kupic.:-D
ja tak naprawde dopiero pierwsze ubranka kupilam, tylko ze u mnie jest troche inaczej bo mam sporo unisexsow i kilka chlopiecych po Iwie.

Wiola bo ja mam już 3 duże kartony, z 7 reklamówek takich dużych i pół łóżeczka zawalone. Tyle, że on nie rozumie, że tam są też ciuchy od 3 wzwyż:-D wcale się go nie będę pytać tylko kupuję i już:-D

dzieki dziewczyny :))))
bardzo bardzo :) przyda sie !!!! :)

rurka : ja tez musialam do meza wczoraj swiecic oczyma za zakupy :)
przegielam... no coz... bardzo - po prostu :)
BARDZO BARDZO BARDZO :)

jak uslyszal a reszte sobie skikal dzis na portalu w "zamowieniach" to tez stierdzil ze pora sie uspokoic :)
ale ja miu nie wierze, bo jak zobaczyl moj zegarek to poszedl na strtone firmy i sobie tez zamowil hahahahaha
a ja delikatnie prowokuje ze nastepnym razem zaswiece czym innym jesli oczy bedzie za malo ;) hhahahahahahaa

reklama
rureczko to no faktycznie sporo:-) ja na rozmiar 0-3 mam dwa kartony takie duze po pampersach i 1 duzy kartony w ktorym sa reczniki, posciel do lozeczka, pieluchy itd
a inna rozmiarowka to juz inna historia:-)

jos oj ty kusicielko:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry