reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oglądam i śmieję się jak głupia :rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D

ja byłam na koloniach z krakusami i ZAWSZE śmieliśmy się z nich pytając, powiedz: 3333 a oni czy tysiące czysta czydzieści czy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Asionek - no już siadam - jak tylko uśpię Emilkę :tak: To zacznę robić kolejne bo małż mnie do gry namówił i 40 minut zleciało a potem kolacja, kąpiel, usypianie Emi i w końcu gówniara mi spyliła od usypiania :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

paulina - a ja sobie koszulkę dla siebie tam znalazłam :laugh2: Z napisem "Ele mele dudki dziś sprzątają krasnoludki"

Ehh... ale te dni szybko mijają :no: Karola mi śpi, Emi nie śpi od 12.30 :szok: i właśnie próbuje obudzić Karolę bo jej się nudzi :szok: :laugh2: Łobuziara okrutna i ani jej się widzi iść spać :no: Ehh... może uda mi się dzisiaj choć jedną tą broszkę zrobić :sorry:

Dobrańoc laseczki..
ide w ciemnosci ujarzmiac bol glowy. Do jutra!

Boze... Jaka straszna historia...
madzia nie zostala porwama, nie zyje... W domu wypadla matce, uderzyla glowa i zmarla a matka w szoku ukryla cialo i zmyslila cala historie...
koszmar.

reklama
coooooooo???????????

nie wiem czy to rozumiem, a już na pewno mój rozum i serce tego nie pojmują...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry