reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BuuuuuuuaHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czymajcie mie!!! Co ja pacze?????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lecę moje drogie, w podusie i kołderki, mam nadzieję, że bez rewelacji żołądkowych dzisiaj...
dobranoc!

PS wiedziałam Kocie, że Ci się spodoba:-D

ja też zmykam-jutro bardzo bizi dej;))

kolorowych dla wszystkich

Rurka a mówiłaś coś ostatnio o bluzeczkach na maluszka-Maja urodziła się w lipcu, więc zakładałam jej głównie bodziaki (długi lub krótki rękaw w zależności od temp) i do tego albo te spodenki w paski lub czerwone lub te śpiochy bez stópek z 5.10.15 +skarpetki-tak było najwygodniej-może wybierz coś jeszcze;))

Asionku teraz to mi głupio, bo ja wiem, że Ty jesteś na emigracji i ja też nie jestem aniołem, ale tak jak Kocurek nie pochwalam autorki bloga, my też jesteśmy matkami, a nigdy nie narzekamy, że nie mamy co robić z maluchami, a zabawa?, a książeczki?, a spacery, a spotkania z innymi matkami, a może czuje się osamotniona przez znajomych, może nie tak sobie to wyobrażała.. tego nie wiemy :confused2:

moze ma deprecha jeszcze ?? niestety czesto kobiety jakos sie pozniej odnalezc nie moga ... ja tam nie wiem jak mozna nie miec co robic z takim szkrabem ? :) na nude to ja nie narzekam hehe
wsumie los laskawy dla mnie jest , bo zadnych deprech , zalaman nie mialam , dla mnie kazdy dzien z Natem jest pelen wrazen , nowych doznan i bardzo lubie z nim spedzac czas :) nie brakuje mi jakos imprez czy innych rzeczy , moze dlatego , ze ja juz wsumie i przed ciaza nie odjadywalam sie w takich rozrywkach ?? spotkam sie ze znajomymi raz na jakis czas, wyskocze na zakupy oczywiscie z tego wzgledu , ze rodzinka daleko , Nat zawsze ze mna i jest ok :)

Rurka dobre to ja pacze;))

moje zakupy na endo:Danio T-SHIRT DLA CHŁOPCA Maja T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA
mąż T-SHIRT DLA TATY

super zakupy :)

Kocurek Ola spi ?? :)))

To okropne co powiem, ale pracowałam z pedagożką parę lat temu, która.. no nie wiem, ale chyba.. miała jakąś wadę wymowy, bo nie wymawiała "trz" tylko zawsze "cz" .. Wszyscy sobie z niej żartowaliśmy :zawstydzona/y: Ale to BYŁO zabójczo śmieszne :eek:

asionku śpi :))))))))) a ja zamiast też iść spać to dostałam totalnej głupawy :oo2:

paulinko no świetnie wybrałaś!! Ja TEŻ coś dla mojego pana mam, bo urodziny idą w lutym :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry