reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wróciłam-byliśmy na małych zakupach spożywczych

Wiola a jutro może nie dotrzeć paczka? a Iwa to przedsiębiorcza dziewczynka;)

Kocur-ja tak wiszę na stronie endo i się zastanawiam, kupić nie kupić, o to jest pytanie;) a ile dałaś za wysyłkę?jeśli można spytać?

Wiola ja tez sie u niego czaję, ale basta, z Pauliną teraz interesy kręce! Paulinko na wczesniej sie chyba umówimy:-D

Paulina wysyłka kosztuje 14zł, właśnie dlatego, że chciałam kupić tylko koszulę za 19,90, odpuściłam, bo całość wyszłaby drożej... a ja za 35 zł w lumpeksie kupię masę rzeczy :sorry:

maly spi , pogadalam troche z mama i zaraz ide sie plumkac :)
kurcze , ale mi sie chce ciastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! normalnie slinotok , a nic juz nie mam slodkiego :((((

Rurka Pan Pasztetowy nie dał jeszcze nawet złotówki :no: nie interesuje się od czerwca:crazy:

ale zapomniałam napisać, że dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma prawniczka i są specjalne wnioski, które ona mi prześle i dopadniemy Pasztetowego... :evil:

i dobrze trzeba dorwac dziada :wściekła/y:

asionek : u was na poludniu pada !!! szok! hahahahaha
)

no szok spadlo kilka platkow , od razu sie rozpuscily i tyle bylo sniegu :) ale i tak fajnie bylo sobie przypomniec jak to jest hehe

wrocilam, glukoze przezylam, Iwa uszka ma juz prawie zdrowe( antybiotyk jeszcze bedzie przez 10 dni w jej organizmie, wiec powinno przejsc zupelnie).
nikt za mna nie tesknil?
h

super , ze z malutka lepiej i glukoza poszla tez jakos :)

Ja nie wiem za co mnie tak kopie to życie...aż taka zła chyba nie jestem...

skad ja to znam ... oby w koncu bylo lepiej !! musi byc co nie ? :)))

ale slodkosci :) mala Pola ma super fryzurke :) pamietam jak modne byly wygolone wlosy z tylu i grzywka zostawiona hehe

Przesadziłyście - jak mam nadrobić 23 strony :confused::confused::szok:

Dzisiaj mam zapiernicz bo wczoraj znowu net nam siadł i musiałam dzisiaj załatwiać :wściekła/y: do tego zrobiłam dzisiaj na szybko dwie broszki na sell i nawet im zdjęć nie zdążyłam zrobić bo koleżanka już je zabrała. a były takie ładne :-pale dzisiaj jeszcze do nich siądę to zrobię kolejne i tym razem strzele fotki i wam wkleję bo są cudne :tak:
:tak:

no to czekam na foto :)))

Kocie jeszcze pisze coś, co czytają inni, więc błędy są niewybaczalne :sorry: ale teraz ciiiii..... różni ludzie żyją na tym świecie :sorry:

yyyyy teraz mi sie glupio zorbilo troche :((( bo ja nie raz takie bledy sadze , ze szok :( na swoje usprawiedliwienie mam 9 lat emigracji .... no , ale i tak wstyd :zawstydzona/y:

Jestem.
Nie pożarły mnie wyrzuty jednak :-p

paulinko miałam wysyłkę gratis i to niezależnie od kwoty zamówienia :rofl2: promocja!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry