reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
powrocilam :)

rurka : przyznaj sie ze spalas cale popoludnie ??? :)

made : tutaj tez dzieci maja 'doudou' szmatki i bez tego ani rusz :)
ja juz zakupilam filutkowi jego najbloizszego przyjaciela w potrojnej wersji wrazie zguby :)

carola : :(

pok : smacznego! korzsytaj poki dajesz rade jesc :)

wiolka : slicznie wygladalas w ciazy z iwa i pasuja ci zwiazane wlosy :) zawszer ci w mojej ulubionej krotkiej fryzurce widze, ale tak tez jets super !!!!
seksownie :)

lil : sliczne masz dzieciaczki :********

od 2 tygodni biore tabletki anty. takie co mozna sie spoznic tylko 1-3h bo karmie. Raz na 2/3 dni zamiast w poludnie biore ja po drzemce o 16-16h30 a dzis noe doysc ze o 17 to sie zorientowalam ze pierwsza "do wziecia" byla wtorkowa :)
jak tak dalej pojdzie to sobie brzuszek szybciej przypomne niz by mi sie w snach wymarzylo :)

jos - w Polsce jakoś doudou się nie przyjęły...nie wiem dlaczego, ja wszystkie małe dzieci w rodzinie swego czasu w nie zaopatrzyłam :-)
Mojej siostry córka ma doudou króliczka, ma 5 lat i myślisz, że chce oddać dla Boryska? Zapomnij :-D))))

Olivka - ale, że co tam jest napisane, bo słabo widzę....tak czy nie? :confused:

Ozesz w mordke zezyka - ja NIC nie biore :szok: Ale bo i PO CO ??? :-D Od kiedy nie moge sie wyspac, to my w te klocki nie gramy :-p No dobrze, klamie - gramy jakos raz na 1.5 miesiaca :laugh2:

made : nie dziwie sie z enie chce oddac, tez bym nie oddala hehe :)

kocurek : no uwazaj uwazaj :) choc w sumie fajnie jakby ola miala syzbko rodzenstwo :)
ja tez teraz zwlekalam z tabletkami bo klocki byly schowane w szafie ;) a pamietam jak ja po pierwszej ciazy to w klocki sie bawilam jeszcze przed wizyta poporodowa 6 tyg dokladnie porodzie !!!!! :zawstydzona/y:;-)

wiosnek : co 2 dzieciakow to nie jedno ;)

Jaki wiosnek????? :szok: hahaha :-D

ja w pierwszej bawilam sie juz po niecalym miesiacu-
wiosnek: co 35 to nie 18 :baffled:

kocurek : hahahahahahhaahhahahaha

u ciebie ten wniosek to jesczze jakos logicznie by wygladal
ale u mnie? 26 lat to nie 23...? szybko postepuje to starzenie sie... :confused::baffled::baffled::baffled::-D:baffled::baffled: co bedzie za 10-15 lat...? az sie wystraszylam...

a ty K. rodizlas jak mialas 18 ???????? mlodziutka bylas :)

reklama
Starzenie?????????????Josssssssss błagam ja mam zaraz 29....ups,wydało się...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry