reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj, chyba przemogę wstręt i kawę sobie strzelę. Sekretarka co chwilę zagląda z irytującym już pytaniem "a może jednak?"... wrrrrr
muszę cudownie wyglądać

Moi bracia mówią do siebie per młotku

oki no to kawa

reklama
wiola JAKIE PIĘKNE FOTKI ..... :szok: będzie cudna pamiątka :-):-):-):-):-):-) Iwusię niezmiennie uwielbiam i te jej czarne oczka :rofl2:

no to kawa Libby;))) a Majkowa czapeczka raczej bez sowy;)

Wiola cudnie-ty sobie kobieto roboty nie wynajduj;) swoją drogą kafelki bardzo fajne i wcale nic na nich nie widać;)) serio;))

A co ma być widać?

WIOLU dziękuję. Otworzyłaś mi oczka. Pięknie wyglądasz a Iwcia sama słodycz. Chyba już kocha braciszka?
Rozmarzyłam się- nie mogę się doczekać mojego brzuszka.

kocurku te zdjecia to tak na szybko
Paulina a moze okularki czy cos ?:-) ja tam widze ze brudne . a co do kafelek to nieskromnie powiem ze mi tez sie bardzo podobaja w lazience mam takie czerwone

Libby ona tak caly czas tula sie do brzuszka.
rozmowa z Iwa
ja: Iwonka gdzie jest dzidzia?
I: w brzuchu
ja: a co tam robi?
I: przeciez spi
ja: ja jak dzidzia ma na imie?
I: braciszek.

a skad ona wziela tego braciszka to nie mam pojecia,

Ostatnia edycja:
Wiola!!!!!! Piękny brzuszek, piękna Ty, piękna Iwonka.....i kafelki :-))))))))))) i oczywista BRANSOLETKA :-D:-D:-D)))))))

Wiola pasowałyby te kafelki do mojej wymarzonej urządzonej kuchni-nie mam swojego mieszkania ale już wiem jak je urządzić:-)

Libby a może dziewczynka tym razem, co? to ci rzeczy po Mai poodkładam;)

reklama
Wiola miodzio:)

Kocie a co to za poematy na cześć Boogie? Tysz chem:tak:

Libby hej:)))
Zatoki mi zapchało...@ idzie:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry