reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made, a który z Twoich facetów śpiewa Ci ten numer? :-p
Maciuś ostatnio podśpiewuje "A ja wolę moją mamę" - oczywiście bez ładu i składu, ale i tak mi się podoba :-p

Wioluś piekłaś?:-p

reklama
Liluś hahahahaaaa :-))))) Ten z telewizora :-D:rofl2:
Maniek nic jeszcze nie mówi :eek: Jak miał rok i trochę to mówił: pa pa; bach; cze; mama; baba; ne....i nagle zamilkł :-( Teraz wydobywa z siebie zagadkowe: mmmm :confused2:

Bogusiu - szyrlotka dly Cibie :-))))))))) RAZ :))))

Made może w ten sposób dostroił się do rozmów z Boryskiem :-)

Przewiduję, że na wiosnę się rozgada - jak pójdzie do piaskownicy i z rówieśnikami się spotka :-)

lil :zawstydzona/y:az taka wzorowa zona to nie jestem

a skoro juz tak piszemy o zakupach to z innej parafi w netto sa plyny do plukania E 2 l za 10.99. pachna pieknie, teraz wyjelam pranie z pralki i zapach roznosi sie po calym domu. caly czas uzywalam silana albo lenora ale chyba teraz na E sie przestawie.

a i z zakupow na allegro kupilam to
Mały luzak (2075137732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczny komplecik dla synusia (2075137461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to od innego sprzedawcy niz tego co wczoraj wam pokazywalambo najpiej tu zalicytowalam a potem tamtego znalazlam. ale juz sobie od tamtego 6 zestawow upatrzylam

Jestem ZBOCZONA!:cool2:

Wiola ja od lat tylko Lenor...wyciągam ubrania po ponad pół roku z szafy (np zimowe) a one pachną jak świeżo wyprane.
Aż wydaje się,że nie ma sensu odświeżać...
Inne płyny mają tą właściwość tylko krótki czas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wioluś super kompleciki - i cena naprawdę powala....

Carola a co robisz, żeś zboczona? :-p

Ja powoli zmykam na spacer, choć staram się opóźnić to ze względu na mróz, ale mała już marudzi trochę..

Lil...mam takie sny, że....:zawstydzona/y:
I wcale nie perwersyjne...ale takie...hmmm...miłosne!
I to z kim....ehhhh....ale nie powiem:cool:

Liluś - no mam nadzieję, że tak będzie...bo trochę mnie to niepokoi :sorry:
Ale za tydzień idziemy na bilans, to pani doktor ma nam dać skierowanie do logopedy, tak dla świętego spokoju...

reklama
Dziękuję koleżanki za wszystkie dobre rady! Jak tylko sie na coś zdecyduję, na pewno dam znać!

Pok na gardło tantum verde, na katar sól morska albo fizjologiczna, na przeziębienie syrop *spam*, można też rutinoskorbin. Mi gin powiedziała ze przy temp. prawie 38 stopni można wziąć już paracetamol. Niebezpieczna jest taka 39 i wiecej.
Herbatka z cytryną i miodem, mleko z czosnkiem, herbatka z lipy (ale nie można przesadzać z ilością) i syrop z cebuli :))

Idę na tą wstrątna glukozę, a później do sądu pozew składać, a po drodze lumpik:-D
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna!

dzieki kochana :) i powodzenia na glukozie!
pozbieralam info i jeszcze plukanie gardla naparem z szalwii. tantum verde tu nie wolno w ciazy... ja nawet rutinocorbinu nie wezme bez konsultacji z lekarzem. herbata z cytryna, sol morska do nosa i jakos bedzie.

temp mi bardzo spadla przez noc (ale moze po prostu zimno w pokoju? nie ufam temu term usznemu), piersi nie bola, mdlosci brak. ku*wa.

do tego pada snieg, co oznacza kataklizm tutaj i zablokowanie miasta. jeszcze kilka godzin sniegu i zamkna lotnisko i m nie przyjedzie :(
dol.

asionek!! kciukasy za meza!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry