reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się czujesz??

Boogie no fajne te wózeczki-jak przegapiłam dziś okazję to z nerwów sobie taką szóstkę weidera zasadziłam,że ledwo żyłam a potem długiiiiii prysznic i full serwis;)) powoli odzyskuję mój zen- i mam nadzieję,że 3 szansy nie stracę;))-mnie też by pewnie nie było stać-ale sprzedałam poprzednią spacerówkę-więc dołożę drugie pół (z mojego zasiłku, a co tam;) i będzie na wózeczek;)

Ostatnia edycja:
Boogie no fajne te wózeczki-jak przegapiłam dziś okazję to z nerwów sobie taką szóstkę weidera zasadziłam,że ledwo żyłam a potem długiiiiii prysznic i full serwis;)) powoli odzyskuję mój zen- i mam nadzieję,że 3 szansy nie stracę;))-mnie też by pewnie nie było stać-ale sprzedałam poprzednią spacerówkę-więc dołożę drugie pół (z mojego zasiłku, a co tam;) i będzie na wózeczek;)
hehehe gdybym tylko mogła, to bym się wcale nie zastanawiała :-p wiesz jak z tymi kapciuszkami :-D tylko resztki zdrowego rozsądku mnie powstrzymują :zawstydzona/y::szok::laugh2:

Paulina trzeba działać, czasem coś się robi pod wpływem impulsu i okazuje się to najlepszą decyzją :tak: szybko, bez długich analiz i żadnego "ale" :sorry:

hahahahahaah Paulina, myślę, że po kawałeczku każda z nas to taki "Myśliciel-Tropiciel" :cool2::-D przecież my kobiety lubimy takie kombinacje :-D:rofl2:

tak a przez to faceci dumają nad tym, czemu my tak dumamy;), szczerze to rzadko udaje mi się coś kupić bez namysłu...taki beznadziejny,analizujący ze mnie typ:-D

no nic, wysuszę włoski i mykam spać-wszystkim,jakby nie było-kolorowych!!!

reklama
asionek : czysto z dwojka dizeci to nie jets, nie moze byc :)
fajne te wozki a ja zakupry robie wieksze z dostawa do domu, a czasem to nawet 2 paczki pieluch oi 2-3 *******y :) takze mnie ta siatka pod mac larenem to potzrebna od dlugiego czasu na ... kape deszczowa :)
a jak kupie jakies *******y czy ciuszek to siatki zawieszam na raczkach i tyle, do kosza na dole sie nawet nie schylam hahahahaha

jasny kolor z dziecmi niepraktyczny ja mam soczysta zielen i jest caly uswiniony od butow L.
moje ykladziny tez potwierdzaja ze jasny kolor i dzieci to sie kloci :)
:)

oj tam czystko masz nie czaruj :)))
a jakie sklepy maja dostawe do domu ?? :) zobacz nawet nie wiedzialam , ze we Fr tez tak mozna hehe
oj tak jasne i dzeici to nie za fajny pomysl :) ale za to ladnie jest hehe

dobry wieczor :-)

Wiola hej :) fajnie , ze juz wrocilas na BB !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry