reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocur - hehe, a no miło! :laugh2: Ja już wysprzątałam, co musiałam po porannej akcji... :zawstydzona/y: Ale tak to jeszcze nie było, zeby jej bokami wyłaziło! :crazy::no::laugh2::laugh2:

Paulina - no i ja taki mam cel, ale ciężko będzie, bo pomiar tkanki tłuszczowej wskazał, że mam jej mało, a instruktorka z siłowni ma mi zrobić plan, dzięki któremu coś jeszcze zleci, ale zapowiedziała mi, ze mam zbudowaną przez lata treningu mase mięśniową i poniżej 60 będzie ciężko... :crazy: A huśtawka okazała się bujaczkiem, ale ma automatyczne programy bujania - o to mi chodziło!
:-D:-D

Dobra, spadamy do Szwecji, do tego mała już wrzeszczy, więc komu nie odpisałam, to przepraszam - ale pozdrawiam wszystkie!

reklama
kurczę ale czytałam art. o tym porwaniu i jest dużo niewiadomych...nie wiadomo dlaczego kobieta upadła i co się potem działo...

MAde-nie ma co panikować-nie wychodź tylko po ciemku dla bezpieczeństwa

made - mój chłop mnie nie chce wypuszczać z domu po zachodzie słońca bo sąsiada dziewczynę jakiś tym chciał zgwałcić na moim osiedlu - kilkanaście metrów od mojego domu - na szczęście dla niej skończyło się tylko na duszeniu bo ktoś typa przegonił. A to było kilka dni temu. Później przez resztę dnia policję miałam na całym osiedlu i szukali typa.

Emi śpi, Karola ogląda bajki, rosołek dochodzi, mieszkanko posprzątane :tak: Aż miło :tak: Zaraz mój chłop wróci z pracy i będzie jeszcze milej :-)

Ooooo nie znam fringe! O czym?
my teraz ogladamy w domu breaking bad - rewelacj, o nauczycielu chemii, ktory... Nie bede psuc :) humorystyczno-sensacyjno-kryminalny a jednoczesnie dosc powolny. Rewelacja.

A skajpaja ktos sobie zgooglowal? Trzeba koniecznie do konca. Mi sie buzia smieje na sama mysl o skajpaju :)
jos a Ty ogladasz moze oryginal rodzinki "les parents"? Odcinki polskie i francuskie sa slowo w slowo takie same. Pewnie tylko lekkie roznice kulturowe musza zmieniac. Nawet dom jest identyczny (w sumie to przeciez studio tylko...).

Z ta porwana dziewczynka to jakis koszmar. A mowia cos o ojcu? Moze matka miala z kims jakies zatargi? Kurcze... Az sie wierzyc nie chce, zeby mozna bylo tak po prostu dziecko na ulicy matce porwac.

Paula - upadła, bo została ogłuszona...ktoś ją uderzył w tył głowy, ona straciła przytomność, nie wiadomo na jak długi czas, bo nikt jej nie pomógł, dopiero jakaś kobieta się zainteresowała leżącą kobietą i pustym wózkiem. Na TVN24 są bardziej dokładne informacje....

Sol - i ja właśnie tutaj nie rozumiem tej kobiety, jak można o godzinie 18 spacerować w takim miejscu?!
Żeby ją znaleźli....

pok - rodzina pełna, ale policja bada pod każdym kątem, w takiej sytuacji niczego wykluczyć nie można :/

Ostatnia edycja:
Made a co się stało?????????????

Kocurku
a co sądzisz o głównej aktorce?? Słyszałam wiele opinii o jej słabej grze, ale mi się ona podoba!

Pok Fringe to po polsku chyba "NA GRANICY ŚWIATÓW" - czyli małe SF :-)

Obudziła się...

Made jakos przegapilam, ze ty w tych stronach mieszkasz. Wiesz... Z drugiej strony prawdopodobienstwo, ze znow cos takiego sie arzy jest bardzo niskie jak w takim kawale...

facet przyjechal na lotnisko, odprawil sie i poszedl do kontroli bagazu. Jego torba przejezdza przez skaner a tam straznicy widza bombe!! I od razu goscia na wyjasnienia a ten w obronie mowi "prosze panow, tak niebezpiecznie teraz latac samolotami, bomby, terrorysci... I pomyslalem, ze jak ja bede mial bombe to jakie jest prawdopodobienstwo, ze ktos jeszcze wezmie na ten sam poklad ladunek?!"

reklama
lil ZŁE AKTORSTWO????? Uduszę, jak dorwę !!! :szok::-D:-D:-D Jest świetna, taka stonowana... :)))) I ten głos.. :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry