reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

hej :)

dziiaj na 15 idziemy na szczepienie i w koncu wezme recepte na syropek i moze worca przespane nocki ?? :)))

pisalam rano , ale poszlam malego przebrac , a maz cos robil na moim kompie i mi wykasowal wszystko
:wściekła/y::angry:

Jos co to za granulki i skad je sie bierze ?? :)))

Mary szerokiej drogi :))

znajdzie sie jeszcze kawka ?? :)

reklama
Sukces!!!
Borysek usnął jak zwykle przy karmieniu, puścił cycka, to ja go myk-na łóżko i...śpi :szok: już 40 minut :)))) lalalaaaaaaaaaaaaa
Może wreszcie moje ręce odpoczną, uff....

Asionek - ojej, oby maluszek jakoś to zniósł :) Trzymaj się :tak:
Dzisiaj do kawy tylko ja jestem :sorry:

Paula - a Ty gdzie byłaś? No dzisiaj to już wszystkie przesadzacie...
Dzieci mi śpią, a tu żadnej koleżanki :-(
Wstawiam wodę ;-) Masz może wieści od Libby?

Made-już się tłumaczę, bo wszystko wina tego, że dziś wtorek i u mnie w mieście dziś w lumpach dostawa:-D. a że mój rodziciel jechał do miasta (mieszkam ok 2km od miasta) i że moja rodzicielka dała się naciągnąć na cudowny czas z wnukami;)-to skorzystałam- i się obłowiłam;)) głównie Maja skorzystała-ale jak ..Next, Gap, St. Olivier...hmm ale jej najbardziej podoba się czerwona bluzka z myszką miki-śmieje się do niej jak jej pokazuję;)))
a potem jeszcze spacer z łobuzami (u nas ok 0 i słońce, zero wiatru), mała była teraz tak padnięta, że zjadła dwie łyżki zupki i zażądała spania;))) a ja szykuję zupę dla Daniela

cieszę się, że ci się rzeczy podobały-o dziwo mnie to też cieszy;))

a wózek, który sprzedaję na allegro jest już podbity, czyli pójdzie;)))

Paula - ja każde wyjście do lumpa usprawiedliwiam :-))) Fajnie, że Ci się udało upolować takie cudeńka :)) Sprzedaży wózka też już mogę właściwie pogratulować :)) Śmiało można powiedzieć, że to Twój szczęśliwy dzień hahaa
U nas też pogodowo cudownie, ale co z tego, jak mój Maniek kaszlący, a nie mam go niestety z kim zostawić, i tak sobie siedzimy :)
Maniek już śpi dwie godziny, a Borysek półtorej :szok: SAM! Na łóżku :))))
Idę zalać kawę :)

no to dziękuje za usprawiedliwienie- w sumie za 33 zł mam:3bluzeczki z długim rękawem, 2pary krótkich spodenek, 3t-shirty, rajtuzki, czapeczkę;). no i się cieszę, że ten wózek pójdzie-ogólnie fajny ale nie polecam, mimo,że firma chicco to słaby jest...ja potrzebuje czegoś mocniejszego i muszę się wyrobić do połowy marca-bo na 30 marca mamy już bilety zabukowane na lot do teściów-a swoją drogą śnią mi się już jakieś głupstwa odnośnie tego wyjazdu:-D

ehh żeby tego starszego trola dało się położyć w ciągu dnia to miałabym pełny luksus;))
po południu (ok 4 ) nie będzie mnie już za bardzo na forum bo kumpela przyjeżdża z dzieciakami i będzie pełen szał;))

pisałam przed chwilą sms-a do Libby-zobaczymy czy coś odpisze

Wiola a ty gdzie kochana????

Eee, to będziesz miała wesoło :-))
A mój się właśnie budzi :))) Na szczęście ten starszy :)
Wiola chyba nadal internetu nie ma :/ No i jeszcze remont na głowie...nie zazdroszczę. Miejmy nadzieję, że szybko się z tym uporają i wróci na dniach :))

no właśnie remont u Wioli...oj tylko, żeby się nie przemęczyła i nie było problemów z brzuszkiem...

oj, Made,tak wesoło będę miała, że nie wiem kiedy do ładu dojdę;))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry