reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochana...gdyby ten śnieg za oknem nie leżał, to bym pomyślała, że wiosna :-)))) tak się mam, O! :)))
Maniek mniej kaszle, Borysek standardowo się obsrał aż po same łopatki, no żyć nie umierać :-))) a jeszcze wczoraj przyszła paczka od Pauli :rofl2: made już nic do szczęścia nie trzeba :)))

Ponownie koopa :/ aż się boję dokąd tym razem jej macki sięgają...
Pani wybaczy ;)

Ostatnia edycja:
Jos, Mademoiselle - dziękuję Wam, kochane moje! :*:* Jedyne, co tu zalecają, to sól fizjologiczna. Mam też ten Katarek. A teraz głupie pytanie techniczne... :sorry: Po zapuszczeniu soli fizjologicznej od razu odciągać glutki czy zaczekać? Kurcze, głupie pytanie, ale nie wiem... Sama się wysmarkam po prostu, a u takiego maleństwa... :confused:

Dziś jedziemy w tę dziurę zabitą dechami odebrać huśtawkę dla mojej córeńki! :happy::happy::happy: Kurczę, ale będzie jazda... To jest gdzieś w szczerym polu albo co gorsza jakimś lesie!... :zawstydzona/y: Do Oslo mamy 60 km, potem przejedziemy całe Oslo, dojedziemy do Holmenkollen (skocznia narciarska) i stamtąd to już na dwoje babka wróżyła - znajdziemy albo i nie... :zawstydzona/y:

Mia przysypia, więc zmykam myć i suszyć włosy, drukować mapkę na dzisiejszą wyprawę, przygotować wysyłkę dla Paulinki i rozwiesić pranie.
Do później!
;-)

Mary - nie ma za co ;)) Cieszę się, że mogłam jakoś pomóc.
Ja daję sól fizjologiczną przed i po Katarku ;-) Przed żeby nawilżyć nosek i żeby się te suche glutki od noska odczepiły, czekam jakąś minutkę i działam... a po,bo uważam, że to nie zaszkodzi, a nosek nawilżony :-) Tak to sobie wykombinowałam :)
Życzę dojechania do celu za pierwszy razem :tak: i uważajcie na siebie :)

Kocurek - ja to bym zmieniła odbicie :-)))) albo lustro :-p
W każdym razie, któreś ma na pewno defekt :eek::-D:-D

Ostatnia edycja:
Heh made kochana istoto, zawsze pomocna i troskliwa :tak::sorry:

mary kocur też myśli o Was - bezpiecznej drogi :))))))))

Zrobiłam śniadanie dla mamy, Kamila i mnie :-)

A dla mnie? :-))))) Też bym coś zjadła....:-p małokalorycznego

Tak się zastanawiam jaką miksturę dzisiaj przyrządzi pok :-D

Ostatnia edycja:
Olivka - nie załamuj się...to dopiero początki ;) Dasz radę :))
Dzisiaj nie wyszło, ale następnym razem wyjdzie :tak: Tak to już jest z tym parkowaniem.
Ja miałam kopertę na egzaminie i byłam przeszczęśliwa, gdyż moją zmorą było parkowanie prostopadłe przodem, nijak się w te linie zatrzymania nie mieściłam :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry