reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - BRAWO!!! :-D)))
Ja też ciastek nie pożarłam :)) nawet nie podgryzłam :confused:

Cześć Bogusiu :-) i poczku marudny :-D))

reklama
No, jestem. Ogarnęłam chatę, odkurzyłam, zrobiłam sobie kawusię w nowym ekspresiku, w kominku napalone, Mia nakarmiona i drzemie, a ja wcięłam 2 jajca z pomidorkami. :-):-)

Jos, Pok - u nas jedynym minusem jest właśnie cena kursu (która, jak się ma przyzwoite zarobki jednak nie jest taka straszna), bo sam system jest super! Jeździć można z taką osobą powyżej 25 lat, która ma prawko od 5 lat, bez żadnego kursu! :happy2::happy2::happy2: I bez ograniczeń czasowych - trzeba tylko sobie z tyłu samochodu "L" przykleić. :-p No i ja tak właśnie z M. jeżdżę. A co do parkowania, to u mnie jakas tragedia! Nie wiem, czemu, ale to mi sprawia jakieś dziwne trudności... :sorry2::-D

Just - powodzenia w walce z netem!

Carolineee - no! Super, jestem z Ciebie dumna! :happy2:

Mary - mogłabyś coś więcej napisać o ekspresie? Chodzi mi głównie o to, czy jest skomplikowany, jakie ma możliwości w robieniu samej kawy, czyli, ile filiżanek na raz, i czy można regulować moc kawy i ilość, i oczywiście czy posiada spieniacz do mleka? :))

A jeszcze lepiej, gdybyś podała nazwę i symbol, a ja już sobie poczytam ;-)

Ostatnia edycja:
Mary - mogłabyś coś więcej napisać o ekspresie? Chodzi mi głównie o to, czy jest skomplikowany, jakie ma możliwości w robieniu samej kawy, czyli, ile filiżanek na raz, i czy można regulować moc kawy i ilość, i oczywiście czy posiada spieniacz do mleka? :))

A jeszcze lepiej, gdybyś podała nazwę i symbol, a ja już sobie poczytam ;-)

Mademoiselle - ten ekspres nie jest ciśnieniowy - na kawę w ziarenkach, ale z dzbankiem. Ma też taką funkcję, ze mozesz sypać zwykła kawę (do ekspresów oczywiście) zamiast ziarenek. Prosty jak budowa cepa! ;-);-) Nie ma spieniacza, bo jak wspomniałam, nie jest ciśnieniowy. Max. 12 filiżanek, można regulowac moc kawki. O, tu jest w polskim sklepie internetowym (choleeeeeeeeerka, tyyyle tańszy!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y:):

Ekspres do kawy PHILIPS model HD7740/00 | AGD DROBNE | DO KUCHNI | EKSPRESY DO KAWY | OutletRTVAGD.pl Markowy sprzęt w najlepszych cenach

Jestem zadowolona z zakupu i kawa jest super - ale to rzecz jasna od kawy zależy. ;-);-)

Ostatnia edycja:
Brawo Karola!!!!! ja poległam-zjadłam kawałek czekolady i gryza snikersa;) ale trochę wydreptałam na spacerku;), od jutra ban na słodkości, bardziej regularne jedzonko i ćwiczenia
a od wiosny przesiadamy się na rower z mężem-muszę kupić jeszcze Mai jakiś stabilny koszyk/siedzisko na mój rower i kask-Daniel już ma, wyremonotować rowery i w drogę-dookoła mnie jeziora i lasy:-):-)

Mary - jestem bardzo wdzięczna :)) Tak naprawdę to najbardziej mi na młynku zależy, uważam, że taka świeżo mielona kawa jest naj naj :-)
Wcześniej mieliśmy Saeco Odea Go, ale się zepsuł i nie opłaca się inwestować w naprawę, i zmuszeni jesteśmy coś kupić, a i nie ukrywam, że cena jest dość istotna. Jeszcze raz dziękuję, stronka też się przyda, ceny konkurencyjne :tak:

Paula- ja mam rodzinę w Międzyrzeczu i uważam, że to najpiękniejsze tereny w Polsce :) Moim marzeniem było tam kiedyś zamieszkać :-)
O rowerku też myślałam, i coraz bliższa jestem jego kupna :))

reklama
Rowerem to się najeździłam swego czasu :-D 7 lat mieszkałam w Holandii :)) Do pracy, do szkoły, z dzieckiem, bez dziecka, na okrągło pedałowałam :)) Miałam różne rowery,ale najlepszy z nich okazał się być najzwyklejszą kozą, taki klasyczny amsterdamer :-D

Ciekawe jak tam Libby po rozmowie...trzymałam kciuki, mam nadzieję, że się udało i przyjdzie się podzielić dobrymi nowinami :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry