reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wooohooo, przyszła moja paczka z zamówionymi ciuszkami!!! :-):-):-)
Zaraz spadam na siłownię, tylko M. wróci z pracy. :happy2::happy2:

Mademoiselle - mam nadzieję, ze info się przyda! ;-)

Paulina - kuknę dziś, czy mają jeszcze te bodziaki z sówkami. :-)

Pozdrawiam miłe Panie i zmykam pogadać z córą. :-)

reklama
witam :)

wnieco lepszym humorze, drzemka sie udala :) niedlugo co prawda, ale sie udala :)
spacerek juz zaliczylismy, teraz L. sie bawi, T. spi zmulony swiezym powietrzem a ja kawa (zbozowa) i chwilowy relaks :)

mary : ty masz motywacje z ta silownia ... :) tez bym chciala ale juz od wielu lat mi nie wychodzi i przestalam sie ludzic :)

Paula - upominać się :tak: Ja po urodzeniu Emilki dostałam laptopa za obie :-p A teraz żebym dziewczynkom zdjęcia miała czym robić i żebym się w domu nie nudziła dostałam lustrzankę :-p

Karola - to mnie zdołowałaś babo - Karola moja ma niecałe 3 lata i waży 19 kg :sorry2: Ale ma 107-108 cm wzrostu :sorry2: A Emi już waży 11 kg przy 77 cm (mierzona na stojąco) / 87 cm (mierzone po krzywiznach):sorry2:

Przepraszam ale nie miałam siły czytać dalej :sorry: Ogólnie dziewczyny dalej chore, ale nie zeszło na oskrzela ani płuca. Dostałyśmy nowe leki i może jakoś na imprezę karnawałową ją wyprowadzę :-(

sol : zdrowka dla dziewczynek !!!!

ja mam lenia, a tu trzeba kapac dzieci i kolacje robic... na szczescie mam dzis tylko rosolek do odgerzania, a maz ma kolacje w pracy i wroci juz najedzony :)
dobra biore sie za szykowanie kapieli

Odkrycie wieczoru!
mrozone maliny zmiksowane z odrobina soku pomaranczowego, przegotowana zimna woda, sokiem z jednej cytryny i kilkoma lyzeczkmi cukru - wchodzi! Troche podsmierduje szczochami i smakuje szafranem ale generalnie i napija i najada. :cool2::-):-):-D:tak::-D:-p

Ciekawe tylko na jak dlugo pozostanie zjadliwe :zawstydzona/y::no:

pok! Ty opatentuj ten koktajl :-)))) tego się nawet czytać nie da bo już mdli hahahahaaaaa w każdym bądź razie - gratulacje i smacznego :))

jos - a jakie piękne te kilogramy :zawstydzona/y:

Czemu dzisiaj taka posucha? Kocurek gdzieś przepadł, Wioli ani widu ani słychu, Libby nabrała wody w usta....eee...nie zgadzam się na takie milczenie!!!
rureczka!! Przynajmniej Ty się pochwal zakupami :-p

OK, jestem z powrotem i padam ze zmęczenia! :zawstydzona/y::tak: Ale tak pozytywnie! :happy2:

Jos - dzięki! No mam, jakbyś miała tyle na liczniku, co ja, to też byś była zmotywowana... :sorry2::sorry2: A poza tym wiesz, ja zawsze aktywna byłam, tak już mi zostało z czasów "młodzieńczych". :-)

Paulina - kochana, znalazłam jedną śliczną sówkę na bodziaku, ale... rozm. 56... :-( Nawet na Mię za małe... :baffled: Ale będę miała Cię na uwadze jak będę shoppingowała dla mojej córci. ;-) No i mam dla Ciebie skarpeteczki z sówkami! ;-) Mam nadzieję, ze Ci się spodobają:

IMG_2169.jpg

Na żywo kolorki są ładniejsze. To teraz poprosze adresik na priva i jutro Ci wyślę. ;-)

Oki, zmykam pod prysznic. Mia już spała jak przyszłam, mam nadzieję, ze dośpi mój aniołek do rana...
:rolleyes:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry