reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK BĘDZIE DOBRZE !!!! Cały czas mam banana, jak pomyślę sobie o Tobie i że SIĘ UDAŁO :)))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
zasnęła...chociaż pół godziny niech pośpi bo nie dam rady dzisiaj...

Pok-to normalne że panikujesz ale panikuj trochę mnie i pamiętaj że stres szkodzi maleństwu-bo jeszcze zostaniesz obdarowana takim nerwuskiem jak ja;)-pani neurolog stwierdziła, że musiałam dużo się martwić i stresować w ciąży, że mam tak niespokojne dziecko:-D, a jak dla mnie-taki ma charakter:-D

Wiola-nieładnie się chować;) a kiedy masz znów usg??

Pok ja z tego wszystkiego nie doczytałam kiedy wizyta????

Wizyta 27 stycznia. Jescze dwa tygodnie.

Dzieki dziewczyny! Tak myslalam, ze to Musi byc mnie lub bardziej normalne, ze sie czlowiek boi. Ja sie chyba boje glownie dlatego, ze tak dlugo nie wychodzilo, miala byc IUI a tu nagle bam i... Ojojoj... Nie bede dalej pisac.
musze sie opanowac ale chyba hormony powoli dochodza do glosu, bo jak czytam o rozwoju embrionu to od razu rycze :) a potem sie sama z siebie smieje.

Oooooo! Jak dobrze, ze jestescie!

Kocurku - na placek sciskam! A ostatnio o Tobie dluzej myslalam, bo pod wieczor zimno mi tak, ze dwa koce mam owiniete wokol siebie i potem z nimi i koldra spie i wydaje mi sie, ze Ty tez marzlas.

Paulina - a rumianek wystarczy? Bo tu nie ma herbatek dla maluszków, a i rumianek sobie z PL przywiozłam. :nerd: Spróbuję jej dać dziś troszkę i zobaczę, czy wypije. Pamiętam, że jak zaczęłam jej podawać NAN i próbowałam dopajać wodą, to nie chciała pić...

Pok, Wiola - hejka!
:-)

Moja kruszynka śpi od 10. :-):-) Jak się obudzi, to zje i chyba ją wyciągnę na spacerek - o ile nie ma ślizgawki... :zawstydzona/y: Idę sprawdzić, przy okazji skrzynkę pocztową sprawdzę. :-)

tak POCZKU - DOKŁADNIE TAK :-D marzłam przeokrutnie i cuda niewidy jeszcze mi się działy, opisuj opisuj jak przechodzisz, bom bardzo ciekawa :tak:

Mary-ja w tej herbatce z hippa miałam rumianek-więc spokojnie może być-my teraz pijemy jabłko i melisę-ale ona jest po 4mies. więc wy musicie trochę poczekać-hmm a moja córcia robi mi ciekawe rzeczy przy piciu-obojętnie co, nie wypije jeśli nie jest podgrzane- np. soku w temp. pokojowej nie ruszy...dlatego u nas podgrzewacz wciąż w użyciu;)

Paulina budziaczek dla Majeczki:-*ale juz duza panna z niej.usg mam jutro na 17. ale cos mi sie widzi ze dzidzius znowu albo tylkiem sie odwroci albo nogi zacisnie:-D

Wiola-no już panna ma pół roku!!!czekam na jej dobry humor aby ją uwiecznić na fotce na pamiątkę:-)
a ty weź ze sobą coś słodkiego na usg i kombinuj aby maluch się odwrócił bo mi się zapas ubranek na 80 cm kończy, no i nie mogę się doprosić szwagierki by mi moje po Danielku oddała...

reklama
ja zmykam szykowac L; do spania, trzymajcie &&& zeby filutek zechcial zasnac w tym samym czasie :)

lil : pytalas jak z 2ka dzieci. jak narazie ok, organizacja nawet nawet, ale w sumie mam pomoc w domu-nianie do L. wiec nie wiem czy to sie liczy... :)
gdybym musiala w deszcz o 8 wyjsc z dwojka, zeby zaprowadzic L. do przedszkola pewnie inaczej bym to odczuwala...
narazie zyczylabym sobie tylko kilku godzin wiecej snu w nocy :)

do pozniej !!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry