reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pok :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Paulina cieszę się, że Wam smakowało :tak: to jedna z moich ulubionych potraw, prosta i szybka, a wrażenia kulinarne sama już możesz ocenić ;-)

Kocurrrku sprzątasz?

Lil :sorry2: ucałuj Maciusia, jestem straszna gapa, jeszcze tez djęcie tortu :dry: wybacz mnie dobra kobieto :zawstydzona/y::sorry2::-p:-D

co u was? co porabiacie?
carola , zizi,ajas gdzie was wywaialo?
swiezo upieczone mamusie tez pogly by sie pokazac serge, agapa, ewula jak tam?
a mi sie obiadek dogotowuje i zaraz bede jesc:-D

No, my już po spacerku. Dziś tylko pół godzinki, bo jest tak ślisko, ze nawet moje pancerne obuwie zimowe nie dawało rady!... :nerd: No i -5 st. na termometrze, więc szczypie po nosie... Brrr!

Mary-ja w tej herbatce z hippa miałam rumianek-więc spokojnie może być-my teraz pijemy jabłko i melisę-ale ona jest po 4mies. więc wy musicie trochę poczekać-hmm a moja córcia robi mi ciekawe rzeczy przy piciu-obojętnie co, nie wypije jeśli nie jest podgrzane- np. soku w temp. pokojowej nie ruszy...dlatego u nas podgrzewacz wciąż w użyciu;)

Paulina - dzięki! :happy2::happy2: Mia wszystko pije w temp. pokojowej, bo tak się przyzwyczaiła. ;-)

Paulinka tort około 1,5 kg i kosztował około 40 zł - więc niezła cena. Mamy jedną super cukiernię - ale tam taki tort to koszt ponad 100 zł! Znalazłam taki torcik w konkurencji i wszystkim bardzo smakował - bo nie był za słodki. I Maciuś sam wybrał Myszkę Miki. Ale świeczek skubany nie chciał zdmuchnąć, bo się zawstydził...

Jos z nianią czy bez to jasne, że się liczy! Ja mam codziennie moją mamę i też sobie bez niej nie wyobrażam...Do przedszkola Maciusia zaprowadza tatuś, a odbiera babcia. Jestem mało samodzielna w tych kwestiach i bez pomocy rodziny to bym chyba w ciągłym stresie żyła :-)

Kocurku
w którym miejscu Oleńka jest pulchna??? Widziałaś pultynki Martynki???? Twoja Olcia idzie w Twoje ślady jeśli chodzi o egzotyczne oczęta i wygląda na szczuplaczka!!

Made Maciuś dziś na poczcie był :-) Nie wiem co on tam załatwiał ;-)

Mary kupuj huśtawkę i się nie zastanawiaj! Uważam, że jest fajna sprawa, mózg jakoś tam lepiej sie rozwija jak dzieci się bujają, dzieci generalnie lubią bujaczki - ja teraz mam pożyczoną - przy Maciusiu tez myślałam, że nie warto kupować, a potem żałowałam...Przecież jeszcze planujesz dzieci to na pewno Ci się bujaczka przyda! KUPUJ ;-)

Haha Boogie tyle sie tych dzieci narobiło, ze ciężko wszystkie urodzinki zapamiętać :-) Ciocia wybacza ;-)

Wioluś a co na obiadek????????????????????

Carola a co się dzieje?? Taki dzień po prostu??? Czy Cię śnieg przybił???

Mary kupuj huśtawkę i się nie zastanawiaj! Uważam, że jest fajna sprawa, mózg jakoś tam lepiej sie rozwija jak dzieci się bujają, dzieci generalnie lubią bujaczki - ja teraz mam pożyczoną - przy Maciusiu tez myślałam, że nie warto kupować, a potem żałowałam...Przecież jeszcze planujesz dzieci to na pewno Ci się bujaczka przyda! KUPUJ ;-)

Liluś - ja się waham tylko dlatego, że mamy bujaczek... No ale trzeba małą bujnąć, a huśtawka ma automatyczną opcję bujania... :-D Zresztą strasznie mi się podobają te z Bright Starts!!! Ale nie mogę ich zbyt łatwo dostać... Próbowałam zamówić z UK, ale do mnie nie wysyłają... Także mało który sklep internetowy w PL wysyła za granicę... :baffled::baffled: Ale już ja znajdę! :tak:

images (1).jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobre moje drogie koleżanki :-)))

made już po spacerku, lekko wyziębiona ale przeszczęśliwa :)) Pan w domu, to i ruszyć się można dalej niż do drugiego pokoju :-)))

Kocurku - Ola to jest to, co Boryski lubią najbardziej!!! :zawstydzona/y::-D:-))))
A...i dziękuję za wstawienie foteczek :*

Liluś - Maciuś przesłodki :-))) a i Martynka nie odstępuje :)))
i ten tort :-p sama bym tej myszce uszko nadgryzła :zawstydzona/y: mniam mniam...
Zazdroszczę Kochana, że już po imprezie, teraz ja będę latać z wywieszonym jęzorem aż do....niedzieli :/
Powiedz...czy Maciuś zadowolony z krzesełka? Bo myślimy nad takim samym dla Mańka :)

reklama
Mary właśnie fakt, że bujaczek na baterie to największy plus!!! Ja oprócz tego mam jeszcze dwa inne leżaczki - jeden z wibracjami, drugi zwykły - także jeśli Cię stać to się nie wahaj :-)

Made Maciusiowi krzesełko bardzo się podoba! Wczoraj to był w ogóle hit imprezowy! Nawet ośmioletnia kuzynka się kręciła! Zobaczymy jak długo Maciuś będzie się cieszył z tego fotelika...No i oczywiście się cieszę, że już po wszystkim - wykończył mnie tamten tydzień...Teraz do chrzcin - czyli do maja - mam względny spokój...UFFF! Ale u Ciebie też szybko minie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry