reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just : witaj !!! jak remik ???
Jos właśnie wstał z drzemki :tak: wczoraj do 22 siedział z nami, bo po kąpieli urządził krótką drzemkę i oczy jak 6 i pół złotego w jednej monecie :dry: musiałam go znów trochę pokarmić i wreszcie usnął... ech coraz większy cwaniak z niego :-D a jak piękny Theo? :happy2:

reklama
Dzień dobry! Sypie u nas tak strasznie, że szok:szok: chociaż dzieci się cieszą, podobno taka pogoda tylko do soboty bo później 8-9 stopni:sorry2:

Dziewczyny co ja miałam z moimi durnymi sąsiadami w weekend:szok: debilizm w czystej postaci! Z soboty na niedzielę znowu o 23 z kawałkiem muzyka, wkurzyłam się i z tej złości PAC im w kaloryfer. Już za tetefon brałam, żeby po policje dzwonić a tam sms: że proszę nie stukać w kaloryfer bo piętro pod nimi śpi dziecko i nie można tak hałasować, żeby sobie zrobić pomiar hałasu, bo wcale nie jest głośno i ze mam ich policja nie straszyć, bo to jakiś koszmar:szok::szok: Odpisałam durnej babie, żeby sie wzięła za uciszanie swojego niewychowanego synka nieroba a nie mnie i że na policje i tak zadzwonię. DEBILE, żeby na czyjś prywatny nr o 12 w nocy smsy wypisywać:baffled: Na szczęście wczoraj było cicho, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy. DZIWNE, ŻE GŁOŚNA MUZYKA DZIECKU NIE PRZESZKADZA, TYLKO NASZE UCISZANIE... imbecyle:dry:

Lil, Kocie dzieciaczki piekności!

kocurek : hehe to widze masz tak ze sprzataniem jak ja kreatywnie :) hahahahaha

a co do grzecznosci... to chyba wlasnie zaczynaja nam rosnac rogi... poldek taki towarsyki nie byl, filutek lubi nas widziec nad wozkiem
juz 2 tyg temu robilsimy test :
glowa nad wozkiem : usmiech lub gapienie
glowa sie chowa : wsymuszany krzyk
glowa wraca : sumiech/patrzenie
glowa sie chowa : bek :)

filutek chyba bedzie bardziej obecny, wymagajacy i mniej "do negocjacji" niz starszy brat :)
cholwika...kto by pomslal..;a tak dobrze mialam :)

:dry::dry::dry: co za dupny internet... chciałam wkleić zdjęcia i nie mogę, bo zawsze za duży plik do przesłania i pada transfer :no::angry:

Jos hehehe u nas towarzyskość Remika jest niepodważalna, jak się ktoś kręci koło niego, zagląda, bawi się z nim lub tylko jest w pokoju i od czasu do czasu pokazuje się mu, to jest dobrze, śmieje się, bawi, "gada", a jak wymykam się do łazienki, to bunt na statku :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć!

Witam się poniedziałkowo z kawuchą i bólem głowy na 102! :baffled::nerd:

Rurka - współczuję sąsiadów! :no::angry: Co za niewychowani ludzie!!!

Jos - hehe, no to ładne numery! :-) U mnie Mia zaczęła gadać z misiami i ćwiczy struny głosowe coraz bardziej! Ostatnio tak próbowała wydać z siebie dźwięk - otwierała szeroko buzię i nic. Ale już się wycwaniła i teraz wie, jak pogugać! :-D:-D:-D Jeju, szok jak dzieci szybko rosną! :tak::tak:

Kocurek - śliczna Ola!!! :happy2:

Lil - Martynka po prostu słodka - i jakie super różowe rajstopki!!! :-) A huśtawkę macie fajną, sama taką chciałam, ale nie wiem, czy teraz jest sens kupować, skoro one są do 11 kg, a Mia już 5 waży... Co myślisz?

U nas nic nie pada, nie jest zimno, nie wieje - aż dziw! W ogóle nie ma w tym kraju zimy w tym roku! :szok:

Asionek - ale ja znaną celebrytką nie jestem ;-) A po za tym takie wyróżnienie dziecka z tłumu też nie jest za dobre :sorry2:

rurka - akurat tu się wypowiem - tłuczenie w kaloryfery jest głośniejsze niż muzyka nad tobą grająca i bardziej drażni dzieci - wiem bo sama tego doświadczyłam - sąsiedzi nade mną puścili głośno muzę a wtedy jeszcze starzy lokatorzy na 3 zaczęli walić w rury - chciałam zabić tych drugich bo muzyka Karoli nie obudziła a walenie po rurach tak.

A ja znowu sama. Czekam aż matka przylezie, kurier paczkę odbierze i jakoś nie mam weny na nic :zawstydzona/y: Idę się zaszyć :-(

reklama
Mary a malutka jak się ma? Rady lekarza pomogły?

Rurka - a sama nie wiem, obserwuję... Ale nockę nam przespała od 20 do 5.30 zupełnie bez płaczu, potem kupa ją przycisnęła, ale po zmianie pieluszki dospała do 8.30. :happy2::happy2::happy2: Odstawiłam ten koper i w ogóle nie mamy problemów z kupką! :szok: W szoku jestem, bo myślałam, ze gorzej będzie. A poza tym, to obserwuję ją i zobaczymy za parę dni, czy jakiś efekt jest... ;-) Wesoła mi się robi córcia, już gada z misiami! :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry