hej
co tam u was??? jak sie dzionek zaczal ???
poldek wyszykowany do przedzkola, myje zeby z niania a ja juz zaczelam pierwsza kawe
filutek zasnal 20min temu, bedzie moze spokojny poranek
asionek : nie bylam pewna jak to jets u ciebie hehe ale cos tak wlasnie podejrzewalam z ena soldy wszystkie sklepy otworza i zwieksza nawet niedzielny personel w kasach
u nas wczoraj taki lud w centrum ze w kasach staalam po 15minut, w jakies 2h obskoczylam max. 6 butikow!!!! i mialam dosc! chcialam kupic kozaki sobie i plaszcz ale odpuscilam, za duzo ludu za duzo ! a dzieciakom mozna brac bez przymierzania
sobie kupilam tylko 2pray jeansow w gapie standardowo bo tam znajduje rozmiarowke na siebie aka, z enie musze obcinac nogawek 15cm
za to poldkowi kupilam 2 pary cieplych dresow na przyszly rok, kilka koszulek, spodnie, pizamke polarek w H&M, trampki levis'a i najlepsze : kurtke na przyszly rok w DPAm za -70% czyli wyszlo mnie 14 euro
wszystko na przyszly rok
ale dobre przeceny -60% -70% : malo tego bylo... duzo -30% takze traci kpina... pozostaje przy swoim stanowisku ze najlepsze soldy i to caly rok sa na venteprivee.com i showroomprive
tam teraz zamawiam masowo, ostatnio stroj kapielowy i gadzety plazowe z Pain de Sucre, 15 euro za stroj kapielowy, a cena wyjsciowa 130
10 euro za kape do nakrycia sie po kapieli a cena wyjsciowa 100
w sumie jakos 55 euro wydalam a zaoszczedzilam ponad 500
zaden sklep tego nie przebije
czekam tez na jedna paczke dla dzieci , firmowe ubranka, spiworek i tout de lit w komplecie
tez jakies smieszne kwoty, spiworek 10 zamiast 60 a tour de lit chyba 15 zamiast 85 czy 90...
dlatego ja przejde sie tylko pod domem po kozaki bo to trzeba przymierzc...a tak to juz nigdzie nie jezdze, jeansy juz mam,pozostaje wierna internetowi - szybko tanio i bez przymierzania
pok : o jaki piekny suwaczek
kocurek : ricore czas wyjac z szafki ????