Czarny Kocur
Made by Made :*
boogie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asionek : no ja wlasnie niçe potrafie sie powstrzymac i w tym tkwi problem ... teraz to sobie postanowilam ze bed ewiecej (mimo wszystko) kupowac starszakowi bo a/ filutek bedzie po nim nosil to co dobre b/ zaczal nam sie wiek w ktorym szybko sie nie rosnie, ale za to bardzo sie niszczy ( podworko, piskai, farby, wytarte kolana itp) wiec nie ma sensu w sumie brac na filutka duzo nowych rzeczy, skoro te w rozmiarach 0-24 m-ce mam jak nowe! za to podejrzewam ze roizmiary 3 lata a juz zwlaszczaa teraz 4+ nie ebdzie za wiele co do zostawienia, moze tylko kurtki, bluzy, spodnie na penwo nie i kosuzlki, lub pojedyncze... takze lepiej zachowac kase na pozniej... tylko czy sie uda ???
20kg : niezla paka tez chce!!! kto mi wysle ????????????? hahahaha
Dzień dobry
Nie popuściłam wczoraj sąsiadowi. Co prawda obyło się bez policji, ale myślę, że to kwestia czasu. 22.40 a ten zaczyna zabawę... dorwałam kompa i dzięki społecznościowym portalom znalazłam jego numer, wysłałam mu wiadomość, że od 22 obowiazuje cisza nocna i spytałam, czy wyłączy sam, czy dzwonimy po policję. Na to ten dupek, że o co chodzi, bo on nie wie... i z kim ma przyjemność... już on doskonale wie z kim Napisałam mu, że nie będę z nim dyskutować i jeszcze raz po 22 będzie sluchał muzyki tak glośno, że nie będziemy mogli spać, to dzwonie po policje. WYŁĄCZYŁ OD RAZU
a najlepsze jest to, że on myślał, że rozmawia z Łukaszem, nie wiem skąd taki wniosek
Wczoraj na wizycie ginka zleciła morfologię i mocz co miesiąc i to mnie nie dziwi, ale kazała powtorzyć toksoplazmozę i jeszcze dodatkowo badania na hiv zrobić. Już czuję ile to kasy pójdzie... też musiałyście to zrobić?
BRY
Asionek - nie ma to jak dobre geny ;-)
U mnie od 7 śliczne słoneczko, ale Karola z zapchanymi zatokami że szok Ja już mam dość - najchętniej zabrałabym ją z tego przedszkola i miała to głęboko w dupie ale ... nie chcę jej zabierać tej wątpliwej dla mnie przyjemności chorowania co tydzień No i obiecałam jej ten bal karnawałowy który jest 10 lutego a na którym robię za fotografa.
A po balu zostaje już w domu do 1 maja. 26 marca ma zabieg i mam zamiar ja miesiąc trzymać po zabiegu żeby doszła porządnie do siebie a nie znowu coś przywlekła
PIERWSZY DZIEŃ BEZ PAPIEROSA - ciut mnie ciągnie ale wytrzymam Tylko niech te paczki przyjdą to się uspokoję
:-))))) Bogusia miała rację )) Borysek najpierw jadł, później bekał, a na końcu obsrał wszystko A jak już sobie poradziłam z tym całym arsenałem, pięknie przebrałam, to.....się porzygał
Teraz śpi....:-)))) uff
rozczulające, prawda?boogie....
Made jestem pełna podziwu dla tej małej kombinatoryki te małe paluszki przekładające chrupki, te stopy lądujące w buzi, cała masa tegoKocurek - co robisz z Olą jak idziesz do garażu?
Bogusiu - a ja najbardziej lubię takie właśnie dzieci od 6+ :-)))))
Buziaki dla tego cudownego Supermana