reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o prosze mnie nie ma to nawet i PAULINA zawitala:-p.prosze jak kolezanka sie w w sprzedazach rozkrecila:-D
kocurku, made juz sie tak nie kochajcie bo zazdrosne bedziemy:-p

reklama
boogie szkoda, że razem w tym samym czasie nieśpią... Kari..?? Od Kariny??? Oooj ładne :))))))))))) Proponowałam G. ale się nie zgodził. Mówił, że nie będzie córki imieniem źrebaka zwał (był taki serial Karino niegdyś - zresztą mój ukochany) A ja bym dała tak na imię :tak: A już zdrobnienie Kari.... :sorry2:
Czizuuuuuuu mam uczulenie na Karinę...biologiczny nasieniodawca zostawił mnie w ciąży dla norweżki Kariny!:angry::no:

kocie ja ta kanape kupilam jeszcze jak nie mielismy swojego mieszkania, teraz napewno byla by jakas w brazie ale jeszcze troche z ta musze sie pomeczyc

Wiola są farby (chyba Dekoral) z kolekcji Ewy Minge,takie szarości,które w zależności od kolorów w domu łapią fajne odcienie.
Ja taki mam,szary na ścianie(na 3) a sofkę w fioletach i w związku z tym łapie ładny odcień ta farba:)
A na jednej ścianie mam piękną tapetę czarną ze srebrnym wzorkiem,obłęd,pięknie się światło odbija od tych srebrnych świecidełek:)

Idę robić ciasto,dzisiaj po raz 1 BROWNIE:)

Paulina wcale sie nie dziwie...wozeczek masz sliczny ale mnie na takie cudo niestac i bede sie musiala zadowolic swoim graco:-)
Iwcia zdrowa, brojna jak zawsze. a ja dzis taka jakas przygaszona i przez to chodze caly dzien i jem , juz sie boje nastepnej wizyty u Gina i stania na wadze.

made no dobra to pookazuj jeszcze troche milosc do kocurka jak ciezko ci stlumic swoje emocje:-D

carola potem poszukam tych szarosci , a noz widelec mi sie spodoba

reklama
Wiola - poczekam jak przyjdzie :-)))) będzie taka fajnie spocona :zawstydzona/y:

Coś chciałam napisać i ....zapomniałam :/
Kurde, gdzie ta Józefina?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry