reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja odkąd nie dotarł zakupiony przeze mnie wózek - sprawdzam bardzo dokładnie. Ale ta pani dopiero miała 8 transakcji, więc można powiedzieć - żółtodziób i zaufałam :confused: Właściwie nie poniosłam dużej straty, ale nie o to przecież chodzi...z jednym nie mogę się pogodzić, że Allegro nie ma wpływu na to, że dając takiej osobie negatyw, bo na to zasłużyła, nie chroni tym samym MNIE przed negatywem od nieuczciwego allegrowicza :/ Powinno się to zmienić!

reklama
made jak Ci się podoba mój plan zagospodarowania czasu wolnego ??? :-p
A w ogóle, co porabia mój zięć glonojad??? :-D

Ostatnia edycja:
Kocurek - to co zwykle :-D)))) WYJE!!!!!!!
A plan, pierwsza klasa :))))) Zaraz wejdzie mój szanowny, to Ci potowarzyszę :-p

Ostatnia edycja:
Kocurku byliśmy na szczepieniu, teraz do lipca spokój, ale Remi był zmęczony, trochę głodny i trafiła się nam NIEKOMPETENTNA pielęgniarka:angry::angry::angry::angry: ukuła go w nóżkę, w nóżce została igła, a strzykawka w jej ręce :szok::no: jak to zobaczyłam, to słów mi zabrakło, a później tekst do mnie: "Pani za słabo nóżkę trzymała!" osz by ją.... szlag jasny trafił!!!!!! :crazy:

Kocurrku ja ostatnio pijam tylko koper włoski, tudzież herbatkę laktacyjną i mam tego serdecznie dość, muszę strzelić kofeinę dożylnie, żeby zadziałała :sorry2:

tej Pani mówię już serdecznie DZIĘKUJEMY!!!!! :wściekła/y: O IRONIO....!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry