reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój też pożera ponad połowę.A ja mam formę owalną,średniej wielkości ale wysoką dosyć.

reklama
ja chyba zaraz zasnę-pogoda u nas paskudna...wieje i pada-dobrze że małą położyłam spać do łóżeczka i nie poszłam na spacer-no nic,będzie trzeba to nadrobić jutro;)))

oglądamy bajki z Danielkiem:-D

Zobacz załącznik 424349
a010.gif
:-)

jestem :) heeelllollll :)

wiolka : mama juz pojechala jakies 20min temu... :( no nic, zobaczymy sie w kwietniu

pok : gratki raz jeszcze !!!
ps. ser kozi znajdziesz na pewno i pasteryzowany i niepasteryzowany jak lubisz :)
kiedy pierwsza wuzyta ???

znalazlam kozi pasteryzowany i mozzarella jest pasteryzowana i gouda tez, wiec przezyje. w carrefourze we francji jest nawet podobno gruyer pasteryzowany, wiec musze koniecznie sprawdzic.
wizyta 27 stycznia :)

a jak jest z jedzeniem ostrych rzeczy? poki smakuja to jest ok czy raczej nie?

na razie slinienie sie naprawde przestaje byc zabawne. mam non stop buzie pelna sliny, przelykam co kilka sekund i w niczym to nie pomaga... zaczyna byc to z lekka frustrujące.

jos - rozstania sa zawsze ciezkie ale kwiecien juz wkrotce!

slodkie te wasze jezoraste maluchy! :)
najslodsze! :)

pok frustrujące??? no nie gadaj!! :-p:-p:-p Nieee... nie jestem aż taka złośliwa - te objawy potrafią dobić - trzeba się uzbroić!!! :rofl2:

lili to juuuuuuuuż trzeci za nami?? :-):-):-):-) Buziaki dla solenizantki!!!

Martynka śliczniuta:)
Pok,szalejesz widzę:))))
Ale Ci zazdraszczam...
Ehhhh,chciałam babcię umówić do kardiologa...termin: sierpień 2012...muszę wyłuszczyć kasę i prywatnie ją zawieźć.

Lilu - dobrze, że jesteś...powiedz Kochana, jakiego Ty używasz koloru tego podkładu z Revlon'a?
Martynka przesłodycz :-)))))

reklama
pok : dzieki :)
ostrosci = tak, jelsi nie masz zgagi, w ciazy mozna, przy karmieniu nie, ale w ciazy tak
a gruyer pasteryzowany jest tu :)

uciekam dziewczyny, jetsem mega zla na sama siebie, dzieciaki spia od ponad 2h a ja przebablowalam na facebooku z kolezanka cala ich sieste... niedluga sie zbudza, juz nie ma sensu sie klasc, nie odpoczne... trudno, moze jutro :)
do wieczora ide cos porobic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry