- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
paulina no poniosło mnie z lekka ale cóż poradzić - Piękni i Młodzi......
Ale ładnie PAULINKO. Kiedyś marzyłam o weselu, nawet salę mieliśmy, ale potem brat W wcisnął się ze swoim półtora miesiąca przed naszym terminem i na tej samej sali.... Rok później też zaklepaliśmy salę i kuzynka moja wcisnęła się tydzień wcześniej. Nie była w ciąży. Większość rodziny mamy albo w Twoich stronach albo na Mazurach i Lubelszczyźnie. Ta kuzynka właśnie z Mazur jest. Trąbiliśmy o naszym terminie przez rok.
Jakbyśmy mieli się pobrać, to bez wesela i bez gości- tylko my, Maciuś i świadkowie. Mogą być nawet przechodnie. Chyba mam żal, ale nie ma tego złego!... Kuzynka ze swoim już się rozwodzą. Wredna jestem, co?
Jakbyśmy mieli się pobrać, to bez wesela i bez gości- tylko my, Maciuś i świadkowie. Mogą być nawet przechodnie. Chyba mam żal, ale nie ma tego złego!... Kuzynka ze swoim już się rozwodzą. Wredna jestem, co?
WIOLKA1509
Fanka BB :)
paulina pieknie...sukienka i welon obledne
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Nie ma się co dziwić, że takie dzieci mają ładne
Libby wcale nie jesteś... my wzieliśmy tylko cywilny i innego nie planuję, zaprosiliśmy rodziców, świadków i chrzestnych... i tak nam najlepiej pasowało
Libby wcale nie jesteś... my wzieliśmy tylko cywilny i innego nie planuję, zaprosiliśmy rodziców, świadków i chrzestnych... i tak nam najlepiej pasowało
paulina.pro
hehehe Rurka)) to było 5 lat temu))
Libby-coś pechowo terminy znajdujecie)) a ja mogę być przechodniem????ej dziewczyny,pobawimy się w przechodniów????
a z sukienką też było śmiesznie-wymarzyłam sobie prostą, zwiewną w literę A, ale jak tą przymierzyłam to był koniec
Libby-coś pechowo terminy znajdujecie)) a ja mogę być przechodniem????ej dziewczyny,pobawimy się w przechodniów????
a z sukienką też było śmiesznie-wymarzyłam sobie prostą, zwiewną w literę A, ale jak tą przymierzyłam to był koniec
E
EEnil
Gość
A co to za zabawa???
Idę zobaczyć czy zapiekanka wyszła...Trzymać &&&
Idę zobaczyć czy zapiekanka wyszła...Trzymać &&&
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Paulina nic nie szkodzi;-) za 5 lat będzie jeszcze lepiej:-)
Made miałam pytać, jak twoja 13stka z łapką? dobrze już? Może już tańcować?
Made miałam pytać, jak twoja 13stka z łapką? dobrze już? Może już tańcować?
paulina.pro
Karola no Libby napisała że może przechodniów by wzięła na swój ślub)))) Danio 1,5 roku
Zobacz załącznik 424323
Zobacz załącznik 424323
reklama
mademoiselle
eee...zaczytałam się i nie widziałam uśmiechu przy strawie
Paula - OBŁĘD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocurku chcesz wiedzieć co słychać u Rubika? :-))))))
Paula - OBŁĘD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocurku chcesz wiedzieć co słychać u Rubika? :-))))))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: