reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem :) heeelllollll :)

wiolka : mama juz pojechala jakies 20min temu... :( no nic, zobaczymy sie w kwietniu

pok : gratki raz jeszcze !!!
ps. ser kozi znajdziesz na pewno i pasteryzowany i niepasteryzowany jak lubisz :)
kiedy pierwsza wuzyta ???

kocurek : zapraszam na ricore :) mlodziez spi, zasypia :)

niestety nie umiem wgrywac fotek z komorczaka na komputer bo bym dopiero wam pokazala jezora :)
jezorza zbuntowanego dwulatka w dzien swoich urodzin
wychodzi mu prawie poza brode :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

just : doczytalam o mamie...mam nadzieje ze znajdzie inna prace szybko!

made, kocurze posikalam sie ze smiechu....no ja was prosze zywe jedzenie, dobrze ze z talerza nie zwialo
jos kwiecien juz blisko...fajnie ze tak czesto sie widujecie , ja ze swoimi rodzicami srednio raz na 1,5roku

a tu cos czymbedziemy zawstydzac ogra jak bedzie mial nascie lat ;)

kocurek : hahahahhaha :) ja tak wygladalam dzis rano :) ale szal leopoldka przed pojsciem spac mnie ozywil :) od wewnatrz :) kawa mi sie w zylach zagotowala

Dzień dobry! :-)

Po pierwsze i najważniejsze GRATULACJE POK!!! 322 od teraz będzie Twoją szczęśliwą liczbą, co?! hahah Tylko nie zwariuj od diety- tak jak PAULINKA napisała+zdrowy rozsądek. Zresztą na bieżąco będziemy z Tobą. Te Sincośtam, co SOL napisała też dostałam w końcu.

WIOLUŚ poproszę o napisanie "Maciuś" w Twojej sygnaturce. Ur. 22.07.2001, a ja z 03 stycznia jestem. Rasowa ze mnie trzydziestka jest :cool2: 1982!

My po wizycie. Maciuś nic nie przytył. Waży 8345g. Jelitka ma jeszcze chore. Coś tak czułam, bo za często woła jeść. Wspólnie z pediatrą zdecydowaliśmy, że przez tydzień będę go dokarmiać Bebilonem pepti. Mam mu dawać po co drugim karmieniu piersią 60ml mleczka. Musimy też proszek zmienić na Jelp. Jak on nie pomoże to pozostają tylko płatki mydlane i chyba ręczne pranie. Masakra. Ja znowu nie mogę jeść smażonego. Dostał maść specjalną na zmiany skórne. Muszę sprawdzić czy jest sterydowa- zapomniałam zapytać się. ehh, po obiedzie jedziemy butle kupić, smoczki, mleko i nie wiem co jeszcze? No właśnie co jeszcze i jakie te butle i ile? TT, bo karmię piersią i podobno są dobre? Muszę porządnie się zastanowić.

JOS, śliczności. Moi bracia też przchodzili fascynacje zabawkami dla dziewczynek.

KOCUREK hahhahahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Hmmm...Jos jak Ty robisz tak piękne dziecięta?
Jesteś w jakiejś zmowie z koleżanką Made?
Chociaż Kocur nasz urodziwy i Oleńka po niej też śliczna...nie wspomnę o Remiku,który pożarł nasze serca już dawno...

Mi lekko lepiej,robię obiad...zobaczymy co wyjdzie bo wymyśliłam sobie zapiekankę z puree i mięsa mielonego zapiekaną pod serem...mój wymysł.Robię pierwszy raz.
Dzwoniła jakaś kobita,chce się spotkać o 18,ma ofertę pracy dla mnie,kiedyś podobno CV wysyłałam...z tym,że nie wiem o co chodzi bo z wrażenia zapomniałam...ale nic,pójdę.
Ile grozi za ubicie męża?:crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry