Witam się zaspana - Emi znowu mi do 3 nie spała 
made - AIRFORCE poj 2,5L, przepływ 10L/dobę - on nie jest tani ale naprawdę skuteczny - ja jestem bardzo zadowolona
paula - wiem co przeszłaś - my w sierpniu na wariata robiliśmy zdjęcia do paszportów dziewczynom. Ale nam pozwolono sie uśmiechać i siedzieć cicho - fotograf zgrabnie zrobił obu dziewczynkom uśmiechnięte zdjęcia z komentarzem - "przecież to dzieci a dzieci powinny się uśmiechać na zdjęciu jeśli na co dzień się uśmiechają" ale sprytnie podszedł dziewczyny

A dowód jest płatny dla dzieci - ja za Karoli płaciłam 30 zł. A po roku już mi nie chcieli go nigdzie uznać bo zdjęcie straciło ważność bo dziecko nie to

No i czeka się miesiąc prawie a paszport możesz w 2 dni wyrobić bo są na miejscu wyrabiane - tylko nie może być biometryczny.
lil - ja tam nie miałam nagonki jak przestawiałam na MM ale sama miałam wyrzuty przez tydzień że odstawiam

A co do pokarmów - obu dziewczynom zaczęłam podawać jak miały 3,5 miesiąca i ani lekarka ani nikt mi uwagi nie zwrócił. Lekarka kazała tylko obserwować bo my alergicy czy jedna z druga alergii nie dostanie na coś i tyle
mary - współczuję :-(
Asionek - tak będę robić - chociaż od ostatniego się uciszyło - chyba dało im do myślenia. A jego żona - cóż - świadomie sie na to skazuje nic nie robiąc.
pok - no to gratki kochana

Pamiętasz mnie jeszcze czy już zapomniałaś o mnie? ;-) Kobito z taką beta to cudowne wieści

To nie zostaje nic jak życzyć dużo objawów ciążowych - tych przyjemnych i spokoju

A w końcu przeprowadziliście się czy dalej tam gdzie mieszkaliście?
Carola - po molestuję cię!!! Miał być PW!!! Pamiętałaś o paczce? Kasa doszła? Bo ja już się doczekać nie mogę

I siedzę jak na szpilkach

Kocurku - skuszę się na tą ostatnia ;-)
A ja sobie przypomniałam że za 2 tygodnie my musimy iść do szczepienia z Emilką. a za 2 tygodnie bo po ospie jesteśmy i trzeba odczekać

Za niedługo małż przyjedzie i idziemy po kredyt i do vectry bo net nam wczoraj zdechł o 22 zgłaszałam usterkę i mają nam modem wymienić i chyba kable

Ogólnie jestem niewyspana, skołowana, dzisiaj zamawiam aparacik jak wszystko pójdzie ok i zapłacę za M szkołę. A jak mi Wiola przesłała to i paczkę wyślę

Zaraz wkleję fotkę tej sukienki
Wioluś...