reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziekuje bardzo wszystkim za gratulacje! :)
Sikacz dzis zrobil sie pozytywny jak jeszcze nie skonczylam go obsikiwac :) a przed chwila dostalam wyniki betki - 322 :)

POK !!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2: Cieszę się okrutnie!!!! Jeszcze tylko betka na potwierdzenie :tak::tak::tak::tak: A jak się czujesz??

Szczesliwa jak nie wiem co, skolowana jeszcze bardziej :) niedobrze mi chwilami mocno, slinie sie obrzydliwie jak prosie a pol nocy nie spalam, bo budzily mnie obolale piersi przy kazdym ruchu. Jest bosko! :)

Lalalala parampampam lalala

reklama
Kocurku doczytaj na poprzedniej stronie ;-) Ogólnie pospałam, ale wciąż mam takiego nerwa, że nie wiem co ze sobą zrobić. A jak Ty????

POK
kochana to my Cię bierzemy pod swoją opiekę - ogrooooomnie się cieszę!!!! Kiedy wizyta??????????????

Jos Ty spokojnie wyglądasz na 10 lat mniej! Tzn. wyglądasz na jakieś 20 lat - także masz się czym cieszyć :-)

Libby super, że takie masz horyzonty jeśli chodzi o pracę! Ja też tak chcę! Chcę przebierać sobie w ofertach! Muszę to już zacząć wizualizować :-)

Asionku z dziećmi to tak jest, że nie ma nic stałego i pewnego - jeśli nauczył się ładnie spać to nie znaczy, że się nie oduczy - ale to na pewno chwilowe u Was jest!

POK JESZCZE RAZ MUSZĘ NAPISAĆ JAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
lili nocka po szczepieniu trudna... gorączka, katarek, mała teraz znowu cycuje, to nie napisze wiecej :)))

aaAAAAAAA DOPIERO DOCZYTAŁAM JAKA BETA !!! :-):-):-):-):-):-) pok UŚCISKI JAK NIE WIEM CO!!!! Zostaniesz tu z nami??

Ostatnia edycja:
Hejka!

Pok - wielkie gratulacje raz jeszcze! Doczekałaś się!

Zizi - bardzo mi przykro!

Kocurek - dziękuję za troskę, u nas nieciekawie, samopoczucie beznadziejne. Z Mią mamy w pt. wizytę u pediatry, zobaczymy.

Asionek - dziękuję! Co do kolek, to ja już tylko czekam na poprawę. I na tę wizytę u pediatry...

Kocurku właśnie przypomniałaś mi, że czytałam o tym szczepieniu-mam nadzieję, że dziś będzie lepiej! A Olcia już ładnie waży i mierzy - ale mojej Martynki to już chyba nie dogoni :-p u nas też cyc teraz

mary no jeszcze trochę.... :) Dużo siły Ci życzę !!! Jak to wszystko minie, to będziesz najszczęśliwszą osobą pod słońcem, zobaczysz !! :))))

Trzeba uczcić wspaniałe wieści POK - kocur częstuje
:-)

Ostatnia edycja:
Witam się zaspana - Emi znowu mi do 3 nie spała :dry:

made
- AIRFORCE poj 2,5L, przepływ 10L/dobę - on nie jest tani ale naprawdę skuteczny - ja jestem bardzo zadowolona :tak:

paula - wiem co przeszłaś - my w sierpniu na wariata robiliśmy zdjęcia do paszportów dziewczynom. Ale nam pozwolono sie uśmiechać i siedzieć cicho - fotograf zgrabnie zrobił obu dziewczynkom uśmiechnięte zdjęcia z komentarzem - "przecież to dzieci a dzieci powinny się uśmiechać na zdjęciu jeśli na co dzień się uśmiechają" ale sprytnie podszedł dziewczyny :tak: A dowód jest płatny dla dzieci - ja za Karoli płaciłam 30 zł. A po roku już mi nie chcieli go nigdzie uznać bo zdjęcie straciło ważność bo dziecko nie to :no: No i czeka się miesiąc prawie a paszport możesz w 2 dni wyrobić bo są na miejscu wyrabiane - tylko nie może być biometryczny.

lil - ja tam nie miałam nagonki jak przestawiałam na MM ale sama miałam wyrzuty przez tydzień że odstawiam :baffled: A co do pokarmów - obu dziewczynom zaczęłam podawać jak miały 3,5 miesiąca i ani lekarka ani nikt mi uwagi nie zwrócił. Lekarka kazała tylko obserwować bo my alergicy czy jedna z druga alergii nie dostanie na coś i tyle :tak:

mary - współczuję :-(

Asionek - tak będę robić - chociaż od ostatniego się uciszyło - chyba dało im do myślenia. A jego żona - cóż - świadomie sie na to skazuje nic nie robiąc.

pok - no to gratki kochana :tak::laugh2: Pamiętasz mnie jeszcze czy już zapomniałaś o mnie? ;-) Kobito z taką beta to cudowne wieści :tak: To nie zostaje nic jak życzyć dużo objawów ciążowych - tych przyjemnych i spokoju :tak: A w końcu przeprowadziliście się czy dalej tam gdzie mieszkaliście?

Carola - po molestuję cię!!! Miał być PW!!! Pamiętałaś o paczce? Kasa doszła? Bo ja już się doczekać nie mogę :laugh2: I siedzę jak na szpilkach :-p:laugh2:

Kocurku - skuszę się na tą ostatnia ;-)

A ja sobie przypomniałam że za 2 tygodnie my musimy iść do szczepienia z Emilką. a za 2 tygodnie bo po ospie jesteśmy i trzeba odczekać :dry: Za niedługo małż przyjedzie i idziemy po kredyt i do vectry bo net nam wczoraj zdechł o 22 zgłaszałam usterkę i mają nam modem wymienić i chyba kable :dry: Ogólnie jestem niewyspana, skołowana, dzisiaj zamawiam aparacik jak wszystko pójdzie ok i zapłacę za M szkołę. A jak mi Wiola przesłała to i paczkę wyślę :tak: Zaraz wkleję fotkę tej sukienki Wioluś...

Sol to Emilka ma chyba totalnie przestawiony plan dnia - bez pracy się nie obędzie chyba. Wywal ją teraz z łóżka :-) Jaką miała wczoraj drzemkę w ciągu dnia?

reklama
Smaczności sol :))) Choć Tobie chyba jakaś mocna czarna bomba potrzebna :blink: A próbowałaś pogasić wszystkie światła o tej godzinie, o której chcesz, żeby mała szła spać?? Zrobić totalną ciemnicę i lulać..??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry