reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
obudzilam sie , drugi raz...

pok skladam pierwsze oficjalne gratulacje, zycze duzo zdrowka oraz spokojnej ciazy

sol przelew poszedl wczoraj
mary wspolczuje, wiem co przechodzisz i nie dziwie sie ze masz juz dosc ale to naprawde juz niedlugo potrwa.
lilus widzialas wczoraj , link do depilatora ci wkleilam
kocie nie pije kawy ale tamte smakowicie wygladaly
just strasznie mi przykro ze tak sie sprawy ukladaja i ze bedziesz musiala do pracy wracac.przytulam
jos o ktorej mama wylatuje
paulina a ty gdzie? zawsze juz jestes o tej godzinie
made halo halo
rureczko wstawaj bo zazdrosna jestem ze tyle pospac mozesz
libby o ktorej wizyta u lekarza?
zizi odezwij sie kochana

reklama
wiolu była też jedna czekolada na gorąco, dla niekawoszek ;-) Masz chyba humorek, nie..?

Żuczek.......... ? ? ? ? ? ?
:huh::unsure: .... jak sytuacja z pracą...????

Ostatnia edycja:
kocurku a czy ja wiem...jeszcze sie do konca nie obudzilam zeby to ocenic:-p.
Olenka spi po cycowaniu?
a taka czekoladke do picia to ja bardzo chetnie

pok - no to gratki kochana :tak::laugh2: Pamiętasz mnie jeszcze czy już zapomniałaś o mnie? ;-) Kobito z taką beta to cudowne wieści :tak: To nie zostaje nic jak życzyć dużo objawów ciążowych - tych przyjemnych i spokoju :tak: A w końcu przeprowadziliście się czy dalej tam gdzie mieszkaliście?

Mieszkamy gdzie mieszkalismy, bedzie trzeba teraz zmienic mieszkanie... z wielkim bolem, bo zdarzylam je przemeblowac i jest pieknie... stara kamienica, wysokie okna, piekny parkiet. Ale powolutku wszystko. Samochod jeden tez bedzie trzeba zmienic ale na wszystko przyjdzie czas. Poki co celem jest opanowanie produkcji sliny, bo zwiariuje. Moj rodzinny lekarz okazal sie bardzo szwajcarski i w mejlu napisal, ze coprawda wynik pozytywny ale wykazuje bardzo wczesna ciaze i nie nalezy sie takim wynikiem nadmiernie cieszyc. Dobrze, ze wiem, ze wszystkim tak mowia, bo bym sie przestraszyla, ze hej!

Kocie - zostane na ile mi czas pozwoli, bo zaczelam troche niesmiale swoj biznesik maly z nowym rokiem i poki co nie mam zamiaru z niego rezygnowac.

Zaczelam wczoraj czytac ksiazke dla ciezarnych, ktora mi kumpela pozyczyla "W oczekiwaniu na dziecko" jakis amrykanskich autorek. Moze ktoras ma do polecenia cos lepszego, bo tu pisza glownie o tym jak ograniczyc jedzenie fast foodow i ze hamburger moze byc zdrowy. Przydaloby mi sie cos na temat co mozna jesc a czego nie.
Wczoraj probowalam cos znalezc o herbacie i sie przerazilam, ze najlepiej pic bezkofeinowa (gdzie kupic taka herbate!?) i nigdy ziolowa, co do zielonej zdania sa bardzo podzielone. Kawy nie pilam nigdy. Od mleka rzygam od dziecka. To co ja mam pic cieplego? :(

Strasznie to wszystko skomplikowane! :)))))))))))))))))

a kiedy wizyta bede wiedziala za 15 minut :)
lalalalalalalalalalalalala

kocurku z tego co pamietam obiecalas nam kiedys zdjecia swojego pieknego domku i co? chyba sie ich nie doczekalam....

bogusiu jak nocka?do kiedy mama bedzie pracowac?

JUST BOOGIE - ja troche nie w temacie jestem. Co sie dzieje? O co z mama chodzi? Gdzie jesteście?

Kurka Wioluś otworzyłam tego linka wczoraj, ale przez to długie usypianie zapomniałam obejrzeć tej aukcji - dziś mam znowu lekki chaos - w wolnej chwili odszukam tego linka i obejrzę - na pewno!

Yyyyyy wiolu bo mi tak jakoś nie bardzo się chwalić .... :-:)zawstydzona/y: Ale pokażę kawałek salonu - jak widać na ujęciu Pan i Władca zaległ :-D W oknie, w odbiciu czarny kocur Togo, Bilon tam, gdzie jego miejsce :-p Bok sofy zakryłam już kocem na noc, bo Togo pazury na nim ostrzy grrrr.... Całą ścianę mamy zabudowaną, TV też się chowa za drzwiami przesuwnymi. I jest porządek :tak: Jak znajdę jakieś fotki to wrzucę, albo wreszcie zrobię, bo nie obfotografowałam jeszcze domku..

reklama
Czesior :-)
Widzę, że tu kawa litrami się leje, a made o suchym pysku....eee, zabieram stąd swoje zabawki :-p:-D)))
Podrapaniec spacyfikowany w bujaczku, to wpadłam :eek: SE myślę...może ktoś za mną tęskni :confused:
Wiolu - prawdziwa z Ciebie kuleżanka :-)))) dostaniesz buzi od made :*:*:*
A w ogóle to tak sobie pomyślałam, że fajnie by było wpisać jeszcze daty urodzin dzieciaczków pod Twoim suwaczkiem :zawstydzona/y:
Co o tym myślicie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry